9.4 C
Athens
08/03/2021
Biztech

Oracle OpenWorld 2019: Στον δρόμο προς το Gen 2 Cloud

Για άλλη μια χρονιά στο Σαν Φρανσίσκο η Oracle υποδέχεται πελάτες και συνεργάτες στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου της OpenWorld το οποίο πραγματοποιείται από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου στο The Moscone Center και σε διάφορα άλλα σημεία στην περιοχή South of Market της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Larry Ellison, executive chairman of the board και chief technology officer της Oracle, θα μιλήσει σχετικά με το πώς η πρώτη στον κλάδο αυτόνομη βάση δεδομένων, η Oracle Autonomous Database, συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στη διαχείριση των δεδομένων. Επίσης, θα περιγράψει τις εξελίξεις στις εφαρμογές Oracle Cloud, τις μόνες εφαρμογές cloud που έχουν δημιουργηθεί με βάση τη μηχανική εκμάθηση.

Όπως ανέφερε ο Larrry Ellison στην εναρκτήρια ομιλία του, στο περσινό συνέδριο η Oracle ανακοίνωσε την πρώτη αυτόνομη βάση δεδομένων, την Oracle Autonomous Database, ενώ φέτος ανακοινώνονται κι άλλες αυτόνομες υπηρεσίες στο δρόμο προς τον απόλυτο στόχο της εταιρείας, την παρουσίαση του πρώτου πλήρως αυτόνομου Cloud, του Gen 2 Cloud.

 

Η Safra Catz, chief executive officer, υποδέχεται τους δημιουργούς των κορυφαίων προϊόντων της Oracle σε μια συζήτηση σχετικά με το πώς οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν το κόστος και να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους κατά τη διαδικασία υιοθέτησης της καινοτομίας. Θα παρουσιαστικού οι μοναδικές δυνατότητες των ενοποιημένων επιπέδων του Oracle Cloud που περιλαμβάνουν τα Intelligent Applications, Autonomous Database και Oracle Cloud Infrastructure 2ης γενιάς.

 

Στο Oracle OpenWorld 2019 άνθρωποι με σημαντικές ηγετικές θέσεις και αναλυτές των μελλοντικών τάσεων – εκπροσωπώντας τους τομείς των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, των επιστημών, του αθλητισμού και των μέσων ενημέρωσης – θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους στην καινοτομία. Στους ομιλητές περιλαμβάνεται η Dr. Kate Darling του MIT, που ειδικεύεται στην ηθική των ρομπότ, ο Mick Ebeling, ιδρυτής της Not Impossible Labs και ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες παγκοσμίως σύμφωνα με το περιοδικό Fortune, Dr. Vishal Sikka, ιδρυτής της Vianai Systems και φημισμένος για την ικανότητά του να χρησιμοποιεί λογισμικό για την αντιμετώπιση ορισμένων από τα μεγαλύτερα διεθνή ζητήματα, ο Jerry Rice, μέλος στο Pro Football Hall of Fame και τρεις φορές πρωταθλητής στο Super Bowl, η Tracy Edwards, μέλος της λέσχης ιπποτών British Empire, με πολυποίκιλες πρωτοποριακές δραστηριότητες και κάτοχος του βραβείου Yachtsman of the Year, και άλλοι.

 

Η Judy Sim, Chief of Staff του γραφείου του CEO και senior vice president of marketing and communications, δήλωσε: «Το Oracle OpenWorld 2019 φέρνει νέα ενέργεια στη συνεδριακή εμπειρία για τους πελάτες μας.  Οι ευκαιρίες που έχουν οι συμμετέχοντες για να ενημερωθούν σχετικά με τις καινοτόμες τεχνολογίες και να τις δοκιμάσουν στο ετήσιο συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο είναι αποτέλεσμα των σχολίων που λάβαμε από την περσινή σειρά εκδηλώσεων Oracle OpenWorld στο Σάο Πάολο, το Λονδίνο, το Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη. Σε συνδυασμό με την πρόσβαση της Oracle στους καλύτερους χώρους ψυχαγωγίας του Σαν Φρανσίσκο, το Oracle Park και το Chase Center, για τη διεξαγωγή του FitFest.19, της βραδιάς κινηματογράφου και της συναυλίας του John Mayer, το Oracle OpenWorld 2019 είναι μια ολοκληρωμένη γιορτή με τους πελάτες και συνεργάτες μας από ολόκληρο τον κόσμο».

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Oracle Code One θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το Oracle OpenWorld. Η κορυφαία εκδήλωση για τους προγραμματιστές θα επικεντρωθεί στα σημεία στα οποία η Java, σε συνδυασμό με τις αναδυόμενες τεχνολογίες, συνεχίζει να εξελίσσει τον κόσμο γύρω μας.

 

Σε ζωντανή μετάδοση

Το Oracle OpenWorld 2019 είναι το σημείο όπου ειδικοί, ενθουσιώδεις οπαδοί του χώρου, επικεφαλής επιχειρήσεων και οραματιστές από κάθε κλάδο, προερχόμενοι από το διεθνές μας δίκτυο, μαθαίνουν και ενσωματώνουν τις τεχνολογίες που κάνουν τις δραστηριότητές τους να θριαμβεύουν.

 

Όσοι δεν έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Σαν Φρανσίσκο, μπορούν να παρακολουθούν τις βασικές παρουσιάσεις από το Oracle OpenWorld σε ζωντανή μετάδοση εδώ: www.oracle.com/openworld/live/

Σχετικά άρθρα

H Intertech “τρέχει” με λύσεις της Retail Link

Kitriniaris

Altec: ενισχύει τη θέση της στη Ρουμανία

dmallas

Large format printing – Μεγάλα format… μεγάλες ευκαιρίες!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα