Ολοκληρωθηκε η υποβολη προτασεων για τον 3ο κυκλο του egg

Η περίοδος υποβολής επιχειρηματικών ιδεών για τον 3ο κύκλο του Προγράμματος Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg, μιας πρωτοβουλίας  Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Eurobank την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia, ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου. 

Από τις  2.100 ομάδες νέων, 18 έως 40 ετών, που υπέβαλαν υποψηφιότητα για το Πρόγραμμα, 320 ομάδες υπέβαλαν ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για ένταξη στο egg. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Πρόγραμμα είναι διπλάσιο από τον περυσινό, 2ο  κύκλο, ενώ η αύξηση των ολοκληρωμένων σχεδίων με πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες ξεπέρασε το 80%.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης, που θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαΐου 2015 βάσει της οποίας θα επιλεγούν οι 25 καλύτερες ομάδες, που για ένα ολόκληρο χρόνο θα εγκατασταθούν σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτήριο και θα απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, ουσιαστική επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων, με σκοπό να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση.

Οι ιδέες που προτάθηκαν προέρχονται από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, όπως ο Τουρισμός, η Πρωτογενής Παραγωγή, η Βιοτεχνολογία, το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, οι υπηρεσίες Υγείας, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, οι εφαρμογές Πληροφορικής και Τεχνολογίας, ο Πολιτισμός, κ.ά.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.