ΟΚΙ: Νεα σειρα DICOM Laser/LED εκτυπωτων

Τους πρώτους παγκοσμίως Laser-LED εκτυπωτές με ενσωματωμένο πρωτόκολλο DICOM παρουσίασε η ΟΚΙ, στοχεύοντας την αγορά της Υγείας με πλήρως εξειδικευμένες λύσεις εκτύπωσης. Το πρωτόκολλο DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine) χρησιμοποιείται διεθνώς για τη διαχείριση, αποθήκευση, μετάδοση και εκτύπωση ιατρικού υλικού. Η νέα σειρά Α4 και Α3 εκτυπωτών της ΟΚΙ ενσωματώνει πλήρως το πρωτόκολλο DICOM και δεν απαιτεί καμία περαιτέρω εγκατάσταση εξωτερικού driver, ή print server.

Η σειρά DICOM της ΟΚΙ αποτελείται από δύο Α4 (C610DM, C711DM) και δύο Α3 (C831DM, C910DM) έγχρωμους εκτυπωτές που μπορούν να εκτυπώσουν ιατρικά αρχεία όπως ακτινογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες, υπερήχους, κ.ά., σε High Definition ποιότητα, για χρήσεις όπως τήρηση βιβλίου ασθενούς από το γιατρό, ή τήρηση αρχείου εξετάσεων από τον ασθενή, χωρίς όμως να χρησιμοποιούνται για διαγνωστικούς σκοπούς. Κατάλληλοι και για απλή χρήση γραφείου, εξασφαλίζουν ιατρικές και απλές εκτυπώσεις από μια συσκευή, εξοικονομώντας χώρο αλλά και κόστος συντήρησης και αναλωσίμων.

Οι εκτυπωτές και τα MFP της ΟΚΙ κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και τεχνολογίας. Αυτή ακριβώς η ποιότητα επιτρέπει την επέκταση της τυπικής περιόδου εγγύησης στα 3 έτη carry in, με δωρεάν εγγραφή κάθε laser συσκευής στο www. oki3yw.gr

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η CPI είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της ΟΚΙ για την ελληνική αγορά.