7.1 C
Athens
15/01/2021
Biztech

OKI C834: Κι όμως είναι Α3!

Ισχυρός, ποιοτικός και ενεργειακά αποδοτικός, χάρη στην τεχνολογία fast fusing της ΟΚΙ, ο εκτυπωτής C834 αποτελεί την ιδανική επιλογή για πολυάσχολες επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκτυπώνουν από τα καθημερινά τους έγγραφα, μέχρι τα διαφημιστικά τους in-house. Είναι μικρός, ταχύτατος και παρά το μέγεθός του μπορεί και εκτυπώνει σε ένα ευρύ φάσμα μέσων από A3 και Α6 έως αφίσες 1,3 μέτρων.

 


 

Ξεκινώντας να θυμίσουμε ότι οι εκτυπωτές της OKI δεν είναι laser, αλλά LED. Η εταιρεία χρησιμοποιεί και εξελίσσει την τεχνολογία LED εδώ και 30 χρόνια έχοντας δημιουργήσει μια μοναδική κεφαλή εκτύπωσης η οποία χρησιμοποιεί πολλαπλές πηγές φωτός αντί για μία, χωρίς κινούμενα μέρη, εξασφαλίζοντας αυξημένη αξιοπιστία και εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά σφαλμάτων.

Οι εκτυπωτές LED διαθέτουν καλύτερη ποιότητα, αλλά και οικονομία έχοντας μικρότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με την τεχνολογία laser. Τα μοντέλα C834/844 ενσωματώνουν τη νεότερη τεχνολογία LED High Definition Colour. Το χρώμα υψηλής ευκρίνειας επιτυγχάνεται χάρη στην πρωτοποριακή κεφαλή εκτύπωσης LED και τον ειδικό γραφίτη υψηλής ευκρίνειας διασφαλίζοντας ότι οι εκτυπώσεις είναι πιο έντονες, πιο ευκρινείς και πιο στιλπνές από τις εναλλακτικές τεχνολογίες, ακόμα και σε απλό φωτοτυπικό χαρτί.

 

Ιδανικός για τη λιανική, αλλά και κάθε επιχείρηση

Ο εκτυπωτής C834 της έγχρωμης σειράς υψηλής ευκρίνειας C800 χαρακτηρίζεται για το μικρό του μέγεθος που τον κάνει να χωρά σε οποιοδήποτε γραφείο, καθώς και για την πολύ μεγάλη ευελιξία σε ότι αφορά τα μέσα εκτύπωσης, κάνοντάς τον ιδανικό για τις επιχειρήσεις που εκτυπώνουν μεγάλο όγκο έγχρωμων εγγράφων, από διαφημιστικά φυλλάδια και banners, μέχρι booklets. Ο μέγιστος κύκλος εργασιών ανέρχεται σε 50.000 φύλλα το μήνα, ενώ είναι σε θέση να διαχειριστεί μια μεγάλη γκάμα χαρτιών διαφορετικού βάρους από ελαφρύ 64gsm έως βαρύ 256gsm.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εκτυπωτής δέχεται πρόσθετα αξεσουάρ που αυξάνουν την απόδοση και την παραγωγικότητά του. Έτσι, η χωρητικότητα χαρτιού μπορεί να αυξηθεί στα 2.540 φύλλα με την προσθήκη τεσσάρων trays, ενώ για την εκτύπωση αφισών, δέχεται πρόσθετο banner tray.

 

Ο συγκεκριμένος, όπως και ολόκληρη η σειρά C800 απευθύνεται κυρίως στο χώρο της λιανικής και της σήμανσης, επιτρέποντας στην επιχείρηση να εκτυπώνει άμεσα και in-house, τα φυλλάδια, τις ετικέτες και τις αφίσες της με ανάλυση 1200×1200 dpi. Μάλιστα, η OKI μέσω των Retail Solutions διαθέτει έτοιμα πρότυπα εκτυπώσεων για διαφορετικούς κλάδους, όπως τρόφιμα/ποτά, καταστήματα επίπλων, αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, ρούχα κ.λπ.

Παρόλο που η σειρά είναι ιδανική για τη λιανική, κάθε επιχείρηση μπορεί να επωφεληθεί εκτυπώνοντας από φυλλάδια και banners έως τα καθημερινά εταιρικά έγγραφα, και κομμένα μέσα, όπως ετικέτες και πιστοποιητικά.

 

Κορυφαία ευκολία χρήσης και συνδεσιμότητα

Ο C834 υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες mobile και cloud printing, όπως Apple AirPrint και Google Gloud Print, ενώ διαθέτει τόσο ασύρματη, όσο και ενσύρματη σύνδεση δικτύου και μάλιστα Gigabit Ethernet. Επιπλέον, διαθέτει NFC για άμεση σύνδεση με συμβατή Android φορητή συσκευή και εκτύπωση μέσω Wi-Fi direct, χωρίς την ανάγκη για σύνδεση σε δίκτυο.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, να αναφέρουμε ότι εκτυπώνει σε ταχύτητα 36ppm τόσο σε χρώμα όσο και σε μαύρο, ενώ η εκτύπωση πρώτης σελίδας πραγματοποιείται σε 6,3 μόλις δευτερόλεπτα.

 


 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνολογία: Digital 4 LED Full-color Electrophotographic

Ανάλυση: 600 x 600 dpi

Χρόνος προθέρμανσης: 20 δευτ. από την έναρξη, 9,9 δευτ. από power save

Χρόνος πρώτης εκτύπωσης: 6,3 δευτ. (χρώμα, μαύρο)

Ταχύτητα εκτύπωσης: 36 ppm Α4, 20 ppm Α3

Συνδεσιμότητα: 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T, Wireless LAN (IEEE802.11a/b/g/n), USB 2.0, USB 2.0 Host

Τροφοδότης: 300 + 100 φύλλα

Διαστάσεις: 449 x 552 x 360 mm

Βάρος: 40 kg

 

Κατασκευαστής: ΟΚΙ

Διάθεση: CPI, 210-4805800

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: € 2,090

Σχετικά άρθρα

Η SAP ανακοίνωσε το νέο portfolio λύσεων IoT

Η συνεργασία με τη Xerox

antonyroussel

Τελευταία ευκαιρία για την On Telecoms;

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα