Οι διεθνεις διακρισεις για την Globo συνεχιζονται

Μία ακόμη διεθνή διάκριση κέρδισε η Globo, καθώς αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο με την ένταξή της στην έκθεση Decision Matrix 2015-16 της Ovum για λύσεις Mobile Application Development Platform (MADP). Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε ως “Market Challenger” ανάμεσα στους 12 κορυφαίους παρόχους MADP παγκοσμίως, αναγνωρίζοντάς της την προοπτική να γίνει και η ίδια μία εκ των ηγετών στο άμεσο μέλλον.

Ειδικότερα, στο πρόσφατο report της Ovum, ξεχώρισαν οι δυνατότητες του GO!AppZone, το εύρος των λειτουργιών που προσφέρει, καθώς και για η καινοτομία και η συμβολή του στην αγορά της ανάπτυξης εφαρμογών.

Οι πάροχοι αξιολογούνται διεξοδικά σε τομείς όπως η διαχείριση mobile εφαρμογών (MAM), η διαχείριση κινητών συσκευών (MDM), η διαχείριση απόδοσης εφαρμογών (APM), η διαχείριση κύκλου ζωής εφαρμογών (ALM) και ασφάλεια των κινητών συσκευών και δεδομένων. Επίσης πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να συμπεριληφθούν στην εν λόγω έκθεση, όπως, για παράδειγμα, να διαθέτουν τουλάχιστον 200 εταιρείες στο πελατολόγιο τους, να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων σε διαφορετικές κάθετες αγορές, καθώς επίσης να μπορούν να υποστηρίξουν έναν ελάχιστο αριθμό λειτουργιών και χαρακτηριστικών.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.