13.7 C
Athens
17/04/2021
Biztech

To Οffice 365 “στο πλευρό” δικηγορικής εταιρείας

Μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα, η “Κελεμένης & Συνεργάτες” (“Kelemenis & Co”)  επέλεξε το Office 365 της Microsoft, προκειμένου να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ευελιξία και ασφάλεια και να προσφέρει στους συνεργάτες της εργαλεία που ενισχύουν τις δυνατότητες συνεργασίας και ενδυναμώνουν την παραγωγικότητα. Η συγκεκριμένη επιλογή αποδεικνύει την ευελιξία του Office 365, το οποίο ταίριαξε απόλυτα στις απαιτητικές και ταυτόχρονα ιδιαίτερες ανάγκες που συνοδεύουν μία “μάχιμη” δικηγορική εταιρεία.

Το Office 365 κρίθηκε ως η ιδανική λύση για τη δικηγορική εταιρεία, καθώς θα της επέτρεπε να αναβαθμίσει τις λειτουργίες της, διατηρώντας την ίδια στιγμή το κόστος της επένδυσης σε χαμηλά επίπεδα, ένα προαπαιτούμενο από πολλές εταιρείες σήμερα.  Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, επιλέχθηκε το Microsoft Office 365 Enterprise E3, ενώ την υλοποίηση ανέλαβε και έφερε εις πέρας με επιτυχία η εταιρία Prosys, που εντάσσεται στο δίκτυο συνεργατών της Microsoft.

Η “Κελεμένης & Συνεργάτες” είναι μία ακόμη εταιρεία που εμπιστεύεται τις λύσεις της Microsoft στο συγκεκριμένο πεδίο. Βασική επιδίωξη και πρωταρχικός στόχος της “Κελεμένης & Συνεργάτες” αποτελούσε η δυνατότητα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών επικοινωνίας και συνεργασίας, έτσι ώστε να ενισχυθεί η παραγωγικότητα. Επίσης, ένα ζήτημα που απασχολούσε έντονα τα στελέχη της εταιρείας ήταν η ανάγκη λύσης των προβλημάτων αξιοπιστίας που παρουσίαζε η προηγούμενη υποδομή. Παράλληλα, η όποια λύση επιλεγόταν θα έπρεπε να διατηρήσει την επένδυση σε χαμηλά κόστη και να εξασφαλίσει μια εύκολη και γρήγορη μετάβαση, στοιχείο απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία ενός δικηγορικού γραφείου αλλά και οποιασδήποτε άλλης επιχείρησης γενικότερα.

“Οι λύσεις cloud της Microsoft έδωσαν στο γραφείο μας δύο ταυτόχρονα πράγματα: Την αναγκαία για εμάς δομή, σε συνδυασμό με την απαιτούμενη ασφάλεια για τις υποδομές μας. Σε σύγκριση με το παρελθόν, σήμερα αισθανόμαστε απολύτως σίγουροι αναφορικά με την αξιοπιστία και την συνέπεια των πληροφορικών συστημάτων μας”, τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Κελεμένης, διευθύνων εταίρος της δικηγορικής εταιρείας “Κελεμένης & Συνεργάτες”.

“Οι λύσεις cloud της Microsoft είναι σχεδιασμένες για να καλύψουν όλες τις λειτουργικές ανάγκες που έχουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις, είτε πρόκειται για ένα μικρό γραφείο είτε για μια πολυεθνική επιχείρηση. Οι πελάτες μας μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους και να φανούν ανταγωνιστικοί, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες στην πιο συμφέρουσα πρόταση της αγοράς”, υπογράμμισε με τη σειρά του ο Ευάγγελος Χρυσοχόος, διευθυντής πωλήσεων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και συνεργατών της Microsoft.

Ήδη η μετάβαση της “Κελεμένης & Συνεργάτες” στο cloud της Microsoft έχει αποφέρει μετρήσιμα και πολύ σημαντικά οφέλη, καταδεικνύοντας αφενός την ορθότητα της επιλογής που έκανε η εταιρεία αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρει η λύση. Πιο συγκεκριμένα, παρατηρείται ήδη αύξηση στις επιδόσεις των συνεργατών της εταιρείας, καθώς μέσω της τεχνολογίας του cloud εξασφαλίζεται ένα αξιόπιστο περιβάλλον επικοινωνίας και συνεργασίας, από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται είτε στο γραφείο, είτε εκτός.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη. 

Σχετικά άρθρα

mydlink: Το καταγραφικό για τις κάμερες της D-Link στο cloud

LG: δύο νέες οθόνες 5Κ και 4Κ για τους MacBook Pro

Βράβευση για την Bitdefender

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα