Το Office 365 επελεξε η Vianex

Η φαρμακευτική εταιρεία Vianex επέλεξε τo Office 365, την υπηρεσία cloud της Microsoft, για να καλύψει τις υπηρεσίες επικοινωνίας  με τους εκτός εταιρείας συνεργάτες της. Η Vianex επέλεξε τη λύση Exchange Online του Office 365 της Microsoft, προκειμένου να εξασφαλίσει υπηρεσία επικοινωνίας για όλους τους πωλητές, οι οποίοι πλέον έχουν πρόσβαση στα αρχεία της εταιρείας, ενώ μπορούν να αποστείλουν και να λάβουν email, να μοιραστούν ημερολόγια και επαφές με τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρείας, εύκολα και μέσω του κινητού τους.

Η επιλογή της συγκεκριμένης λύσης έχει αποφέρει σημαντικά οφέλη στη λειτουργία της Vianex, η οποία αποφεύγοντας επενδύσεις και λειτουργικά κόστη, εξασφάλισε υψηλότερη παραγωγικότητα για τους πωλητές της, οι οποίοι μπορούν άμεσα να παρέχουν σωστή πληροφόρηση, αλλά και να ολοκληρώνουν τις συναλλαγές τους με τους πελάτες τους, οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Η Vianex έχει επίσης προχωρήσει σε εγκατάσταση του Microsoft SharePoint server και του Microsoft SQL server προκειμένου να ενισχύσει διάφορες εσωτερικές της λειτουργίες. Την υλοποίηση της λύσης πραγματοποίησε ένας από τους Gold Certified Partners της Microsoft.