Ο Χρυσος Οδηγος ανανεωσε τη συνεργασια του με την Google

Ο Χρυσός Οδηγός μετά από συνεργασία δύο ετών, ανανέωσε πρόσφατα την συνεργασία του ως Premier Partner της Google στην ελληνική αγορά. Η ανανέωση αποτελεί μία ακόμη πιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων που παρέχει στους πελάτες του, καθώς προϋποθέτει την ύπαρξη υψηλών προδιαγραφών και την εκπλήρωση συγκεκριμένων αυστηρών κριτηρίων.

Επίσης αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων που υλοποιεί ο Χρυσός Οδηγός μέσω των Google Adwords αλλά και των υπόλοιπων υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες του μέσω της σχέσης του με τη Google, όπως τεχνικές βελτιστοποίησης κατάταξης ιστοσελίδων (SEO) και Search Engine Marketing (SEM).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χρυσός Οδηγός, βραβεύτηκε από την Google με το βραβείο ‘Display Champion 2013’, με το οποίο κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία display, ανάμεσα σε 33 εταιρείες από 25 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA), για την αποτελεσματικότητα των καμπανιών Google Adwords προς όφελος των πελατών του.