Ο Αλ. Μπεχρακης στη Lamda Hellix

Η Lamda Hellix, θυγατρική της Lamda Development (σ.σ. ανήκει στον όμιλο Λάτση), ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας εμπορικής διεύθυνσης προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η εμπορική και επικοινωνιακή πολιτική της εταιρείας και απαντώντας στις αυξημένες προκλήσεις της αγοράς.
Τη θέση του νέου commercial director αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα τελούσε καθήκοντα sales & marketing manager της Cisco Hellas, και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και του marketing στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ο Απόστολος Κάκκος, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Hellix, ανέφερε σχετικά: “Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στη Lamdα Hellix και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλει δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της εταιρείας”. Από τη μεριά του, ο κ. Μπεχράκης δήλωσε ότι αποτελεί μεγάλη του χαρά η νέα του θέση και πως ο τομέας των data centers και των υπηρεσιών γύρω από αυτά, αποτελεί έναν από τους πλέον ενδιαφέροντες και αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς.
Σημειώνουμε ότι η Lamda Hellix αποτελεί τον μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο πάροχο Certified Neutral World-Class Data Center Services στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.