Νεος εκτυπωτης παραγωγης απο την Xerox

Με τον νέο Colour C60/C70 Printer, η Xerox έρχεται να προτείνει μία ακόμη λύση προς τις μεγάλες επιχειρήσεις. Ο νέος εκτυπωτής αποτελεί μια επιλογή που επιτυγχάνει συμφέρουσες επιδόσεις είτε αφορά  εκτύπωση σε ειδικά υλικά, φακέλους, είτε προσωποποιημένες μπροσούρες marketing για μεγάλη επιχείρηση.

Κατάλληλη για οποιοδήποτε εκτυπωτικό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των μεσαίων print shops, ενδοεταιρικων μονάδων εκτύπωσης, διαφημιστικών  γραφείων, μικρών επιχειρήσεων και κατασκευαστικών γραφείων, η συσκευή προσφέρει εύχρηστα  χαρακτηριστικά και ευελιξία σε πολλαπλά βάρη υλικών. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ενισχύσουν αλλά και να επεκτείνουν τις προσφερόμενες εφαρμογές ώστε να συμπεριλαμβάνουν στην εκτυπωτική τους γκάμα ετικέτες, μενού, ειδικά υλικά και φακέλους.

Ο Xerox Colour C60/C70 προσφέρει συνεπή ποιότητα εικόνας με την ανάλυση  2400 x 2400 dpi, καθώς και ενισχυμένη ακρίβεια εγγραφής. Αυτή η ακριβής ποιότητα της εικόνας συνδυάζεται με ευέλικτες ενσωματωμένες επιλογές τελικής επεξεργασίας, όπως συρραφή, διάτρηση, αναδίπλωση και ξάκρισμα.

Ο Xerox Colour C60/C70, είναι ο πρώτος στην κατηγορία του εκτυπωτής, με τη δυνατότητα εκτύπωσης σε  μεταλλικά, σαγρέ υλικά, ιδανικά  για υψηλής ποιότητας ευχετήριες κάρτες και προσκλητήρια. Το Xerox Emulsion Aggregation (EA) toner, με την τεχνολογία ultra low-melt, έχει την δυνατότητα να διαπερνά τα δύσκολα σημεία των σαγρέ, μεταλλικών  επιφανειών.

Ο Xerox Colour C60/C70 είναι διαθέσιμος για άμεση παραγγελία, με την τιμή καταλόγου να ξεκινά από €23.370.