Νεος Channel Manager στην ITWay Hellas

O Άρης Ζηκόπουλος προστέθηκε στο δυναμικό της ITWAY Hellas με καθήκοντα Channel Manager για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Ο Άρης Ζηκόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής σε θέσεις ευθύνης τεχνολογίας και διοίκησης. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του το 1999 και έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μεγάλες εταιρίες στο χώρο όπως Info Quest, Algosystems, Altec.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Velti το Μάιο του 2008 ως προϊστάμενος του τμήματος Δικτύων με κύριο στόχο την ανάπτυξη των εταιρικών υποδομών, αλλά και τη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών στο κομμάτι του Mobile Marketing και Advertising. Υπήρξε στέλεχος της Space Hellas από τον Δεκέμβριο του 2010, υπεύθυνος στο  κομμάτι των Professional Services.

Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι πιστοποιημένος από τους κορυφαίους οίκους τεχνολογίας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Αθηνών και του Brunel University of London με εξειδίκευση στα Data Communications Systems.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.