Νεοι PowerEdge servers απο την Dell

Στην ανακοίνωση της πλέον προηγμένης και απλής στη διαχείριση οικογένεια PowerEdge servers προχώρησε πριν λίγο καιρό η Dell. Η νέα οικογένεια των Dell PowerEdge servers – στην οποία παρουσιάζονται αρχικά πέντε μοντέλα με συντελεστές μορφής blade, rack και tower– παρέχει στους πελάτες επιλογές που τους επιτρέπουν να αξιοποιήσουν τις τάσεις του κλάδου σε τομείς όπως cloud computing, mobility, big data και τεχνολογίες software-defined.

Στους  πρώτους από τους νέους servers Dell PowerEdge περιλαμβάνονται οι PowerEdge R730xd, R730, και  R630 rack, ο blade server M630 και ο tower server T630, οι οποίοι χρησιμοποιούν την τελευταία οικογένεια επεξεργαστών Intel Xeon E5-2600 v3. Σε συνδυασμό με το πλήρες φάσμα προϊόντων για εταιρικές υποδομές ΙΤ της Dell, το λογισμικό και τις υπηρεσίες, οι νέοι Dell PowerEdge servers επιτρέπουν την αύξηση του επιπέδου λειτουργικής αποδοτικότητας και ευελιξίας σε οποιαδήποτε κλίμακα, για τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές και περιβάλλοντα.

Η Dell έχει επίσης παρουσιάσει συστοιχίες αποθήκευσης direct-attached, που αναπτύχθηκαν ειδικά για τους νέους PowerEdge servers. Τα νέα Dell Storage MD1400 και MD1420 προσφέρουν μια οικονομικά προσιτή επέκταση αποθήκευσης, διπλάσιο εύρος ζώνης και βελτιωμένη απόδοση, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, ασφάλεια δεδομένων με αυτοκρυπτογραφούμενους δίσκους (SEDs) και απρόσκοπτη διαχείριση δεδομένων μεταξύ του server και του συστήματος αποθήκευσης.

Οι νέοι Dell PowerEdge servers προσφέρουν ευέλικτες πλατφόρμες και αρχιτεκτονικές που επιτρέπουν στους πελάτες να προσαρμόσουν τα συστήματα για να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εφαρμογής και του φόρτου εργασίας τους, συμπεριλαμβανομένων  των επιχειρησιακών εφαρμογών, εφαρμογών για ενοποιημένη επικοινωνία (unified communications) και συνεργασία (collaboration), virtualization και technical computing.

Οι νέοι servers Dell PowerEdge θα ξεκινήσουν να διατίθενται άμεσα.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.