Νεοι επιχειρηματικοι εκτυπωτες απο την Epson

Σχεδιασμένοι για ομάδες εργασίας που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους με τις λιγότερες δυνατές παρεμβολές και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ο WF-M5690DWFκαι ο WF-M5190DW αποτελούν τις νέες προτάσεις της Epson για διάφορα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, από μεγάλες επιχειρήσεις έως μικρά γραφεία.

Ειδικότερα, η σειρά WorkForce Pro WF-M5000 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να μειώσει τον αντίκτυπο στο περιβάλλον και τους χρόνους εκτός λειτουργίας του εκτυπωτή. Και οι δύο μονόχρωμοι εκτυπωτές inkjet της σειράς, ο WF-M5690DWFκαι ο WF-M5190DW, διαθέτουν το πλεονέκτημα της έως 80% χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας συγκριτικά με τους μονόχρωμους laser του ανταγωνισμού.

Επίσης προσφέρουν φύσιγγες μελάνης υψηλής χωρητικότητας, γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης και δυνατότητες ενσωμάτωσης σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Χάρη στις φύσιγγες μελάνης υψηλής χωρητικότητας XXL επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν έως 10.000 σελίδες, που αντιστοιχούν ή υπερβαίνουν τον αριθμό των αντίστοιχων laser. Η εκτύπωση διπλής όψης αποτελεί βασική λειτουργία και στα δύο μοντέλα με αντιγραφή, σάρωση και λειτουργίες φαξ δύο όψεων στο μοντέλο WF-M5690DWF πολλών λειτουργιών. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ανάλυση 1.200 dpi για μονόχρωμη εκτύπωση σε ποιότητα laser.

Ασφάλεια και αξιοπιστία προσφέρει η λειτουργία Email Print for Enterprise ενώ χάρη στη δυνατότητα Wi-Fi Direct επιτρέπουν την εκτύπωση από υποστηριζόμενες ασύρματες συσκευές χωρίς σύνδεση σε router.