Νεο υβριδικο Ultrabook απο τη Sony

Απαντώντας στην ανάγκη των καταναλωτών για συσκευές που συνδυάζουν την φορητότητα και την αυτονομία μιας ταμπλέτας με την χρηστικότητα ενός PC, η Sony παρουσίασε του VAIO Duo 13, ένα λεπτό και ελαφρύ υβριδικό Ultrabook με οθόνη 13,3”.

Ο VAIO Duo 13 διαθέτει σχεδιασμό Surf Slider, χάρη στον οποίο η οθόνη γλιστρά πάνω στο πληκτρολόγιο μετατρέποντας τη συσκευή σε ταμπλέτα με οθόνη πολλαπλής αφής η οποία επιπλέον διαθέτει γραφίδα για χειρόγραφες σημειώσεις.  Η γραφίδα digitizer, που λειτουργεί με πίεση, ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία Note Any time for VAIO για άμεση λήψη σημειώσεων.

Το επαγγελματικό προφίλ του VAIO Duo 13 ενισχύεται από τον νεότερο επεξεργαστή Core τέταρτης γενιάς της Intel και τα  Windows 8.  Εντυπωσιακή είναι και η αυτονομία της συσκευής αφού σύμφωνα με την Sony το VAIO Duo 13  έχει αυτονομία 15 ωρών, περισσότερη δηλαδή από κάθε άλλο ultrabook. Στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της συσκευής προσμετράται η δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας 3G και 4G ενώ ορισμένα μοντέλα της συσκευής θα διατίθενται με WiFi προσαρμογέα AC ώστε να λειτουργούν ως hotspot, ικανό να υποστηρίξει πέντε συσκευές, smartphones ή tablets. Το νέο VAIO Duo 13 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από το τέλος Ιουνίου.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.