Νεο site και επενδυση στην εξωστρεφεια απο την ACE-Hellas

Με ανανεωμένο web site αλλά και εταιρική σελίδα στο Facebook βρίσκεται στον “αέρα” η ACE-Hellas, με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση στους επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών αλλά και των επιχειρήσεων σχετικά με τις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού που αναπτύσσει και διαθέτει. Επιπλέον, η ACE-Hellas τοποθετήθηκε στην αγορά της Ιταλίας και της Αυστρίας, με το SCADA Pro που βρίσκεται στην έκδοση 14, καθώς και το RAVE, τα οποία είναι μεταφρασμένα σε πολλές γλώσσες, διευρύνοντας έτσι περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας στο εξωτερικό.

Η ACE-Hellas δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς που αφορούν στην ανάπτυξη και διάθεση ολοκληρωμένων λύσεων software και hardware για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Στον τομέα του CAD αναπτύσσει, διαθέτει και υποστηρίζει τεχνικό λογισμικό για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα.

Όσον αφορά τις λύσεις ERP, αναπτύσσει εξ ολοκλήρου και διαθέτει στην ελληνική αγορά το σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων τεχνικών έργων και εταιριών ACE ERP PM, το ePolis, που διαθέτει τις απαραίτητες λειτουργίες για τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων, αλλά και το eCM για τη διαχείριση δημοσίων έργων.

Στα Mobile Solutions υποστηρίζει εφαρμογές mobile για smartphones και tablets, όπως το Μοbile fleet για τη διαχείριση στόλου οχημάτων μέσω GPS, αλλά και το Easybike, ένα σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων.

Στον τομέα των Hardware Solutions διαθέτει τεχνικό εξοπλισμό γραφείου, αλλά και plotters από εταιρείες όπως οι  Hewlett Packard και Contex. O τομέας παρέχει και τεχνική υποστήριξη που εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της ACE-Hellas σε προϊόντα και υπηρεσίες εκτύπωσης, σάρωσης και αρχειοθέτησης σχεδίων. Ειδικότερα παρέχεται εξουσιοδοτημένο service σε εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους HP.