Νεο LG Optimus L3 στην ελληνικη αγορα

Με τις πωλήσεις smartphones να φτάνουν στις 1,462 εκατ. συσκευές το 2012 στη χώρα μας, σημειώνοντας άνοδο 20,8% σε σύγκριση με το 2011, όλες οι εταιρείες φροντίζουν να ανανεώνουν τη γκάμα τους προκειμένου να πάρουν μερίδιο στη μοναδική, ίσως, αγορά της ελληνικής οικονομίας που εμφανίζει εκρηκτική ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό η LG παρουσίασε το Optimus L3II στην ελληνική αγορά, το πρώτο μοντέλο που κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας από τη νέα σειρά Optimus L SeriesII  και αποτελεί συνέχεια της σειράς Optimus L Series.

Το Optimus L3II διαθέτει οθόνη IPS QVGA 3,2 ιντσών με ανάλυση 320 x 240 pixels η οποία σε συνδυασμό με την μπαταρία των 1,540mAh, εξασφαλίζει αρκετά μεγάλη αυτονομία. Η συσκευή διαθέτει επίσης επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S1 στο 1GHz και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean.

Επιπλέον, το Optimus L3II ενσωματώνει τις εφαρμογές  QuickMemo και Safety Care. Με το QuickMemo ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις προσωπικές του σημειώσεις πάνω σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη, και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσει ή να τις μοιραστεί. Αντίστοιχα, το Safety Care προσφέρει τρεις επιλογές: Προώθηση  κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και ειδοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με ένα οικείο πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

Τέλος, το νέο smartphone της LG δίνει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών μέσω φωνητικής εντολής.