Νεο εργο στο εξωτερικο για την PCS

Την ανάληψη ενός νέου έργου για τον τραπεζικό τομέα, στο εξωτερικό, ανακοίνωσε σήμερα η PCS, μέλος του ομίλου Singular Logic. Ειδικότερα η εταιρεία ανέλαβε την υλοποίηση έργου που αφορά στις υπηρεσίες θεματοφυλακής της Co-operative Bank, η οποία εδρεύει στην Κένυα. Η PCS επικράτησε στον σχετικό διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν σημαντικές εταιρείες παροχής λύσεων πληροφορικής για τον τραπεζικό κλάδο, παγκόσμιου βεληνεκούς.

Το νέο έργο αφορά την προμήθεια του λογισμικού PCS Custody για την υποστήριξη των υπηρεσιών θεματοφυλακής της Τράπεζας καθώς και τις αντίστοιχες υπηρεσίες υλοποίησης.  Η πλατφόρμα PCS Custody αποτελεί μια λύση που καλύπτει ολοκληρωμένα και με απεριόριστη δυνατότητα επέκτασης, τις διαδικασίες εκκαθαρίσεως συναλλαγών και θεματοφυλακής των χαρτοφυλακίων της τράπεζας και των πελατών της (Ιδιωτών, Θεσμικών Επενδυτών, Funds και Αμοιβαίων Κεφαλαίων). Η πλατφόρμα είναι ήδη εγκατεστημένη σε μεγάλες τράπεζες σε 6 χώρες.

Η υπογραφή αυτού του έργου αποτελεί συνέχεια της παρουσίας της PCS στην Κένυα, καθώς ήδη η εταιρεία έχει αναλάβει και υλοποιεί την πλήρη μηχανοργάνωση του Custody Department της Equity Bank. H Co-operative Bank που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Ναϊρόμπι, αποτελεί μία από μεγαλύτερες τράπεζες στην Κένυα με σύνολο ενεργητικού $2,7 δις.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.