Νεο εργο €3 εκατ. στη ΝΑ Ασια για την Intrasoft

H Intrasoft International ανέλαβε το έργο αξίας €3 εκατ. υλοποίησης του τελωνειακού συστήματος διαμετακόμισης (ASEAN Customs Transit System – ACTS) για την ένωση των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (Association of Southeast Asian Nations – ASEAN), η οποία περιλαμβάνει συνολικά 10 κράτη μέλη: Μπρουνέι, Καμπότζη, Ινδονησία, Λάος, Μαλαισία, Μυανμάρ (Βιρμανία), Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϋλάνδη και Βιετνάμ. Η Intrasoft έχει υλοποιήσει συνολικά 44 έργα σε τελωνεία παγκοσμίως, προσφέροντας λύσεις οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των τελωνειακών κυβερνητικών υπηρεσιών.

Το τελωνειακό σύστημα διαμετακόμισης της ASEAN θα διευκολύνει τη μετακίνηση των εμπορευμάτων που μεταφέρονται οδικώς στο σύνολο των κρατών μελών της ASEAN, απλοποιώντας και εναρμονίζοντας τις μεταφορές, το εμπόριο και τους τελωνειακούς κανονισμούς και απαιτήσεις. Το νέο αυτό σύστημα θα αποτελέσει τη βάση για ένα ολοκληρωμένο, εναρμονισμένο και αποτελεσματικό σύστημα διαμετακόμισης στις χώρες της ASEAN.

Στα πλαίσια του έργου αυτού, η Intrasoft θα σχεδιάσει και θα αναπτύξει τις εφαρμογές λογισμικού και τα συστήματα που απαιτούνται για την επικοινωνία των τελωνείων των χωρών ASEAN  και τη διαχείριση και παρακολούθηση της κίνησης των εμπορευμάτων από το τελωνείο αναχώρησης προς το τελωνείο προορισμού στα κράτη μέλη. Οι τελωνειακές αρχές των κρατών μελών της ASEAN θα λειτουργούν το σύστημα αυτό, έχοντας σε εθνικό επίπεδο το δικό τους ξεχωριστό αντίγραφο της  εφαρμογής ACTS, η οποία θα συνδέεται μέσω του κλειστού ασφαλούς δικτύου της ASEAN (ASEAN Closed Secure Network – ACSN) με τα άλλα κράτη μέλη.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.