Νεο επενδυτικο πλανο απο την Entersoft

Τεχνολογική καινοτομία, κάθετες αγορές και επέκταση σε χώρες του εξωτερικού είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο θα ξεδιπλωθεί η στρατηγική της Entersoft την επόμενη τριετία, όπως περιέγραψε η εταιρεία σε εκπροσώπους του Τύπου.

Ειδκότερα, ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης σε R&D για την τριετία 2014-2016, θα αγγίξει τα €5 εκατ. και θα καλύπτει όλους τους παραπάνω στόχους. Μάλιστα, ήδη υλοποιείται το πλάνο ενίσχυσης του τμήματος R&D, με αύξηση του δυναμικού κατά 50%. Τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που θα αναπτύξει το τμήμα θα εστιάζουν στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και στη δυνατότητα για διεθνή ανάπτυξη των πελατών της Entersoft που θα τα επιλέξουν. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα που εξελίσσει η εταιρεία αυτή τη στιγμή είναι τα Marketing CRM, Social CRM, Merchandizing, Segmentation Analysis, E-Commerce, WMS κ.ά. Παράλληλα, όλα τα βασικά προϊόντα της εταιρείας θα παρέχονται On Premise, On Cloud αλλά και ως Software as a Service, για μεγαλύτερη ευελιξία.

Το τμήμα R&D, έχει ήδη ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης του νέου Entersoft Business Suite release 5. Η ναυαρχίδα των προϊόντων της εταιρείας, στοχεύει κυρίως στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, με υποσυστήματα που θα παρέχουν στους πελάτες τη δυνατότητα να δραστηριοποιούνται αποτελεσματικά και αποδοτικά σε περιβάλλον ξένων αγορών. Το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας, στοχεύει επίσης με συγκεκριμένα και εξειδικευμένα προϊόντα σε κάθετες αγορές όπως η βιομηχανία, μεταφορικές εταιρείες και ιδιωτική εκπαίδευση, παρέχοντας προστιθέμενη αξία στους πελάτες, ενισχύοντας έτσι την ανταγωνιστικότητα και τη δυνατότητα για διεθνή επέκταση.

Στο ίδιο πλαίσιο, έως το τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου η Enetrsoft  θα αποκτήσει γραφεία στο Ντουμπάι, στο οποίο έχει παρουσία τα 2 τελευταία χρόνια μέσω συνεργατών. Αξιοσημείωτο είναι ότι το 13% του συνολικού τζίρου του ομίλου, προέρχεται από τις δραστηριότητες σε ξένες αγορές.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.