Nεο B2B tablet απο τη Samsung ειδικα για επαγγελματιες

Το ανθεκτικό Galaxy Tab Active, ένα tablet με ειδικές λειτουργίες και αυξημένη ασφάλεια το οποίο δημιουργήθηκε για επαγγελματική χρήση, παρουσίασε η Samsung. H συσκευή δημιουργήθηκε με βάση τα χαρακτηριστικά που συγκέντρωσε η Samsung μετά τη διοργάνωση μίας σειράς από workshops με εταιρείες που ανήκουν στο Fortune 500. Οι εταιρείες που συμμετείχαν από διάφορους κλάδους, όπως λιανεμπόριο, logistics και μεταφορές, παρείχαν σχόλια και πληροφορίες που αξιοποιήθηκαν στην ανάπτυξη του Galaxy Tab Active.

Τα χαρακτηριστικά του Galaxy Tab Active προσφέρουν επαγγελματική λειτουργικότητα που βασίζεται στην απόδοση, την ανθεκτικότητα και την προστασία, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες για εργασία χωρίς περιορισμούς μέσα και έξω από το γραφείο. Έτσι, είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε δύσκολες εργασιακές ανάγκες, ενώ ο λεπτός, ελαφρύς και premium σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με την αφαιρούμενη μπαταρία, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να εργάζονται αποτελεσματικά οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρειάζεται.

Συγκεκριμένα, με το προστατευτικό του κάλυμμα μπορεί να αντέξει πτώση 1,2 μέτρων, ενώ είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη με πιστοποίηση IP67. Η κάμερα με 3,1MP Auto Focus μπορεί να σκανάρει εύκολα barcodes, ενώ με την τεχνολογία NFC ο χρήστης γλιτώνει χρόνο που θα απαιτούσαν περαιτέρω διαδικασίες. Οι λειτουργίες αυτές αυξάνουν σημαντικά την παραγωγικότητα, όπως για παράδειγμα με υπεύθυνους μεταφορών ή logistics που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Galaxy Tab Active ακόμα και κατά τη διαδικασία φορτο-εκφόρτωσης.

Επίσης, το Samsung “C Pen” είναι τοποθετημένο στην κορυφή του προστατευτικού καλύμματος του Galaxy Tab Active για να προσφέρει εναλλακτική επιλογή σε επαγγελματίες που χρησιμοποιούν γάντια, όπως για παράδειγμα άτομα σε εργοτάξια. Για τους επαγγελματίες που βρίσκονται διαρκώς εκτός γραφείου, το Galaxy Tab Active έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, που φθάνει τις 8-10 ώρες. Παρόλα αυτά, η αφαιρούμενη μπαταρία δίνει τη δυνατότητα αλλαγής με φορτισμένη μπαταρία, όταν αυτό χρειάζεται, για εργασία χωρίς διακοπές. Επιπλέον, η ενσωματωμένη φόρτιση POGO Pin εμποδίζει τυχόν ζημιές από τη σύνδεση micro-USB, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα για φόρτιση πολλών συσκευών μαζί με την επιστροφή στο γραφείο.

Το Galaxy Tab Active υποστηρίζεται από το Samsung KNOX για επιπλέον προστασία. Η Samsung προσφέρει, επίσης, υπηρεσίες Mobile Care, παρέχοντας μεγαλύτερη περίοδο εγγύησης μέχρι και τρία χρόνια, καλύπτοντας τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από ατύχημα.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.