16.8 C
Athens
18/04/2021
Biztech

Νέες παρουσιάσεις της Samsung εν όψει της IFA 2013

Κατά κανόνα, η έκθεση τεχνολογικών προϊόντων IFA στο Βερολίνο, η οποία άνοιξε τις πύλες της σήμερα 6 Σεπτεμβρίου, αποτελεί το βήμα για όλους τους τεχνολογικούς κολοσσούς για να παρουσιάσουν τα νεότερα και εντυπωσιακότερα προϊόντα τους. Σε αυτό το πλαίσιο η Samsung Electronics παρουσίασε τρεις νέες συσκευές, το GALAXY Gear, το GALAXY Note 3 και το Note 10.1.

Το GALAXY Gear, το smartwatch της Samsung, συνδυάζει υψηλή συνδεσιμότητα και ειδικά σχεδιασμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Ενημερώνει τους χρήστες για εισερχόμενα μηνύματα, κλήσεις, emails και ειδοποιήσεις, ενώ η ένδειξη preview τους επιτρέπει είτε να αποδεχθούν τις ενημερώσεις είτε, διακριτικά, να τις αγνοήσουν. Το ενσωματωμένο αρχείο της συσκευής επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν hands-free κλήσεις απευθείας από το Gear, ώστε να παραμένουν συνδεδεμένοι και να μην δυσχεραίνουν τις καθημερινές τους ασχολίες. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να προετοιμάσουν πρόχειρα μηνύματα, να προσθέσουν εγγραφές στο ημερολόγιό τους, να ρυθμίσουν το ξυπνητήρι, καθώς και να ελέγξουν τις προβλέψεις για τον καιρό απευθείας από το GALAXY Gear, μέσω της εφαρμογής SVoice.  Η εφαρμογή Find My Device βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν τις έξυπνες συσκευές τους, κάνοντάς τις να παράγουν ήχο, να φωτίζονται και να δονούνται.

Αντίστοιχα, το GALAXY Note 3 κυκλοφορεί με μεγαλύτερη οθόνη (5,7 ιντσών) FullHD AMOLED από τον προκάτοχό του, παρόλα αυτά είναι λεπτότερο (8,3 mm) και ελαφρύτερο (168 γρ.), ενώ είναι πιο δυνατό και με μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία (3.200 mAh). Διαθέτει επίσης κάμερα 13 megapixels με Smart Stabilization και CRILED φλας. Το GALAXY Note 3 είναι συμβατό με τις τελευταίες LTE τεχνολογίες και διαθέτει τη μεγαλύτερη μνήμη της αγοράς, 3GB RAM. Το Note 3 με το αναβαθμισμένο SPen εκσυγχρονίζει την κλασσική εμπειρία καταγραφής σημειώσεων. Για παράδειγμα, ένα απλό πάτημα του κουμπιού του SPen παράλληλα με το πέρασμα του χεριού πάνω από την οθόνη θα ξεκινήσει τη λειτουργία του Air Command που καταργεί την ανάγκη εναλλαγής οθονών, απομνημόνευσης εντολών ή αναζήτησης διαφόρων μενού καθώς δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε εξελιγμένες λειτουργίες που απλοποιούν τη χρήση της συσκευής.

Τέλος,, η Samsung αποκάλυψε το GALAXY Note 10.1, 2014 Edition, μια συσκευή tablet που ισορροπεί ανάμεσα στην αποδοτικότητα, τη παραγωγή υψηλής ποιότητας περιεχομένου και την κατανάλωση ενέργειας. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με οθόνη 10 ιντσών, με ανάλυση WQXGA Superclear LCD (2560X1600), επεξεργαστή 1.9 GHz OctaCore (μόνο για την έκδοση 3G / WiFi) και 3GB RAM. Το μέγεθος της οθόνης επιτρέπει ενισχυμένες δυνατότητες ως προς την πραγματοποίηση πολλαπλών εργασιών. Με τη δυνατότητα MultiWindow, οι χρήστες μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλές εφαρμογές, χρησιμοποιώντας το αναβαθμισμένο SPen για να μετακινήσουν περιεχόμενο από το ένα παράθυρο σε κάποιο άλλο. Η εφαρμογή PenWindow δίνει τη δυνατότητα σχεδιασμού ενός παραθύρου οποιουδήποτε μεγέθους στην οθόνη και επιτρέπει άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές, όπως το YouTube και την αριθμομηχανή.
 

Σχετικά άρθρα

Δυο νέα, έξυπνα και οικονομικά Wi-Fi 6 routers ανακοίνωσε η D-Link

Giorgos Athanassiadis

Η Cosmos Business Systems ενημέρωσε για το HP DaaS

Giorgos Athanassiadis

Δωρεάν διάθεση του Office 365 για ΜΚΟ

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα