Λυσεις για SMBs απο την Epson

Χαμηλό κόστος, ποιότητα, ταχύτητα και ευκολία με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης για εκτυπώσεις έως και Α3. Αυτά είναι τα κύρια πλεονεκτήματα των νέων εκτυπωτών L1300 και L1800 της Epson, με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων, οι κυκλοφορούν τον Ιούλιο στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για συσκευές κατάλληλες για ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και φωτογράφους, ενώ δίνουν την δυνατότητα εκτύπωσης σε μέγεθος έως και Α3. Ο L1300 ενδείκνυται για την κάλυψη μεγάλων εκτυπωτικών αναγκών εύκολα και σε χαμηλό κόστος, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης, για εκτυπώσεις σε Α3 σε τέσσερα χρώματα. Ο L1800, από την άλλη, είναι κατάλληλος για εκτυπώσεις χαμηλού κόστους σε επιχειρήσεις μικρού μεγέθους, όπως φωτογραφεία και διαφημιστικά γραφεία, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα δοχείων για εξάχρωμη εκτύπωση.

Κάθε εκτυπωτής διαθέτει σύστημα δοχείων μελάνης, πλήρως ενσωματωμένο σε αυτόν, ώστε να παρέχει στους χρήστες, αξιόπιστες έγχρωμες εκτυπώσεις χωρίς την ταλαιπωρία και το μπέρδεμα, που συχνά ακολουθούν τα μη γνήσια ανταλλακτικά μελάνης και τα συστήματα δοχείων μελάνης άλλων κατασκευαστών.

Και οι δυο εκτυπωτές συνοδεύονται από εγγύηση 12 μηνών (ή 30.000 σελίδων) και από παροχή υποστήριξης για χρήστες που την έχουν ανάγκη, ενώ, παράλληλα, διαθέτουν πιστοποίηση ENERGY STAR. Ο L1300 εκτυπώνει μέχρι 7.100 ασπρόμαυρες σελίδες και 5.700 έγχρωμες σελίδες, ενώ ο L1800 μπορεί να εκτυπώσει μέχρι 1.500 έγχρωμες φωτογραφίες, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή μελανιών, κατά την αγορά του εκτυπωτή με τη μελάνη που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.