Νεες λυσεις βιντεοπροβολης απο την Epson

Τις ολοκληρωμένες λύσεις προβολής που προσφέρουν για κάθε περιβάλλον οι σειρές βιντεοπροβολέων της Epson, παρουσίασε η εταιρεία. Ο λόγος για τα συστήματα με τεχνολογία προβολής 3LCD, τα οποία αποδίδουν ομοιόμορφα τον λευκό και έγχρωμο φωτισμό, με πλούσια, έως και τρεις φορές πιο φωτεινά χρώματα, όπως αποδεικνύεται και από το βιομηχανικό πρότυπο μέτρησης της απόδοσης έγχρωμου φωτισμού (CLO). Πρόκειται για λύσεις που αναφέρονται σε τομείς όπως η εκπαίδευση και η ψηφιακή σήμανση, χωρίς όμως να παραλείπεται και η οικιακή χρήση.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Epson, οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού (CLO) που αποδίδουν οι βιντεοπροβολείς της Epson, για τα τεχνικά προτερήματα και τους λόγους υπεροχής των βιντεοπροβολέων Epson, έναντι των βιντεοπροβολέων DLP μονού chip. Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν την σημασία που δίνει η Epson στην ορθή και ρεαλιστική απόδοση των χρωμάτων.

Έμφαση δόθηκε στους τρείς βασικούς τομείς δραστηριοποίησης της Epson, που αφορούν  τους βιντεοπροβολείς για την αγορά της εκπαίδευση, όπως ο EB-595Wi, τους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης, όπως ο EB-Z11000, που έχει σχεδιαστεί για την εξυπηρέτηση των αναγκών επιχειρήσεων για μόνιμη εγκατάσταση σε μεγάλους χώρους, για την ψηφιακή σήμανση, και για την αγορά της ενοικίασης, αλλά και τους βιντεοπροβολείς για οικιακή διασκέδαση και παιχνίδια, όπως ο νέος Full HD EH-TW6600W, με δυνατότητα προβολής ρεαλιστικών εικόνων σε 2D και 3D.

Παράλληλα, είδαν στην πράξη τον διαδραστικό βιντεοπροβολέα εξαιρετικά μικρής απόστασης EB-595Wi που ενδείκνυται για εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, καθώς προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο διαδραστικότητας συνδυάζοντας τη λειτουργία αφής, με τη δυνατότητα χρήσης διπλών μαρκαδόρων.