Νεες δυνατοτητες για το καναλι συνεργατων απο τη Xerox

Εργαλεία ανάπτυξης της πελατειακής βάσης και προσέλκυσης νέων πελατών προσφέρει η Xerox στο κανάλι συνεργατών της, μέσω του νέου της προγράμματος για επιχειρήσεις. Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί πρόσθετες πηγές εσόδων και παρέχει σημαντικά οφέλη σε νέους και υπάρχοντες πελάτες. Χωρίς αμφιβολία είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στη διάθεση των συνεργατών, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το 80% των εσόδων τους προέρχεται από τους ήδη υπάρχοντες πελάτες αλλά και την πίεση στα περιθώρια κερδών από τις πωλήσεις μηχανημάτων και υπηρεσιών.

Σχεδιασμένο για τους ειδικούς στον τομέα διαχείρισης εγγράφων, καθώς και τους παρόχους λύσεων πληροφορικής που απευθύνονται σε μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις, το πρόγραμμα προσφέρει εργαλεία marketing, πωλήσεων καθώς και οικονομικά κίνητρα, όπως:

– Πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFPs), με cloud εφαρμογές και ευέλικτες, προσαρμόσιμες κατά περίπτωση εφαρμογές που ενισχύουν τις προτάσεις τους .
– Ευέλικτους έγχρωμους εκτυπωτές για παραγωγές υψηλής αξίας.

Εξατομικευμένες εφαρμογές

Η σειρά εκτυπωτών με ενσωματωμένη τεχνολογία ConnectKey δίνει στους συνεργάτες περισσότερους τρόπους να απλοποιούν το φόρτο εργασίας των πελατών τους με εφαρμογές λογισμικού που παρέχουν ενισχυμένες δυνατότητες σε σχέση με τις παραδοσιακές συσκευές. Για παράδειγμα, οι νέοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές ενσωματώνουν λειτουργίες που επιτρέπουν στους συνεργάτες να δημιουργούν εξατομικευμένα user interfaces για τους πελάτες τους.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του Xerox’s Personalised Application Builder Programme καθιστούν δυνατό για τους συνεργάτες να εξατομικεύουν λύσεις που απαντούν σε συγκεκριμένες ανάγκες και διαδικασίες των πελατών. Με τον τρόπο αυτό, οι συνεργάτες της Xerox έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργούν τις δικές τους εφαρμογές ή  να απευθυνθούν σε εξουσιοδοτημένους προγραμματιστές που θα αναπτύξουν λύσεις εκτύπωσης/ σάρωσης, βασισμένες στο cloud, με το δικό τους brand.

Νέοι έγχρωμοι εκτυπωτές

Οι συνεργάτες του καναλιού, που εξειδικεύονται στις γραφικές τέχνες, μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών τους, παράγοντας προϊόντα υψηλής αξίας, όπως έγχρωμα μαγνητάκια, αυτοκόλλητα για παράθυρα και κάρτες ταυτοποίησης. Επιπλέον, συνεχίζουν την υποστήριξη των παραδοσιακών λειτουργιών γραφείου, όπως η εκτύπωση, η σάρωση και η δημιουργία αντιγράφων. Για παράδειγμα, ο νέος Xerox Colour C60/C70 Printer προσφέρει ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα υλικών, είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία του και είναι ιδανικός για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.