Νεα σειρα Scanners απο την Kodak

Τη νέα σειρά Scanners i2900 και i3000 παρουσίασε η Kodak, της οποίας επίσημος διανομέας στην Ελλάδα είναι η CPI. Συγκεκριμένα, το i2900 είναι ένας μικρών διαστάσεων έγχρωμος Α4 σαρωτής διπλής όψης, με ενσωματωμένο flatbed. Πρόκειται για μία συσκευή υψηλών δυνατοτήτων, με ταχύτητες σάρωσης έως 60ppm/120 ipm στα  300dpi. Το i2900 έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά scanner i2000.

Τα Kodak i3200 και i3400, είναι έγχρωμοι Α3 σαρωτές διπλής όψης με τροφοδότη. Διαθέτουν εξελιγμένες λειτουργίες για βελτίωση της εικόνας και έξυπνη προστασία των εγγράφων. Με ταχύτητες σάρωσης στα 50 και 80 ppm, παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αποτελέσματα σε κάθε σάρωση.

Τα τρία scanners ενσωματώνουν χαρακτηριστικά όπως το SmartTouch, που επιτρέπει στο χρήστη να εκτελέσει γρήγορα και εύκολα εργασίες σάρωσης, την Έξυπνη Προστασία Εγγράφου (Intelligent Document Protection), ένα νέο χαρακτηριστικό που προστατεύει τα έγγραφα από καταστροφή, και την Τέλεια Επεξεργασία Εικόνας (Perfect Page Image Processing), λειτουργία που διαχειρίζεται έξυπνα μια σειρά από εργασίες επεξεργασίας εικόνας βελτιστοποιώντας αυτόματα την ποιότητα της εικόνας, ακόμα και αν τα έγγραφα που είναι τσαλακωμένα.

Το λογισμικό Kodak Capture Desktop περιλαμβάνεται και στα τρία μοντέλα, τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση τριών ετών με αντικατάσταση μονάδας.