Νεα σειρα προϊοντων antivirus απο την Avira

Tη διάθεση της νέας σειράς προϊόντων Avira 2015 ανακοίνωσε η Avira, τα προϊόντα της οποίας διανέμονται σε Ελλάδα και Κύπρο από την εταιρεία T&K Computer Organizer. Πρόκειται για λύσεις που ενσωματώνουν έναν εξελιγμένο μηχανισμό για την ακριβέστερη ανίχνευση απειλών αλλά και προηγμένα χαρακτηριστικά προστασίας για φορητές συσκευές με λειτουργικό Android και iOS. Έτσι, ο χρήστης ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί, είναι πάντοτε προστατευμένος.

Ο μηχανισμός της Avira, xVDF (extended Virus Definition File), επιτρέπει στην εταιρεία να αυξήσει τα αρχεία των virus definitions και να βελτιστοποιήσει την ταχύτητα λήψης τους, γεγονός που εξασφαλίζει γρηγορότερη εκκίνηση του συστήματος, μικρότερο μέγεθος των definitions σε κάθε ενημέρωση, μειωμένο όγκο λήψης VDF και τέλος μειωμένη κατανάλωση πόρων που απαιτούνται από το προϊόν.

Για πρώτη φορά, ως μέρος της λήψης του προϊόντος, οι χρήστες θα λάβουν τόσο το Avira Browser Security (ABS) που τους προστατεύει κατά την περιήγησή τους στο Internet, όσο και το Avira Safe Search που προστατεύει την ιδιωτικότητά τους εμποδίζοντας απειλές που προέρχονται από ιστοσελίδες. Οι χρήστες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να εγκαταστήσουν το Dropbox ως μέρος της διαδικασίας λήψης των νέων προϊόντων Avira 2015.

Επιπλέον, η λύση Avira Protection Cloud συνεχίζει να παρέχει στους επί πληρωμή χρήστες, τη δυνατότητα να εντοπίζουν κακόβουλο λογισμικό πιο γρήγορα κάνοντας upload του αρχείου για άμεση ανάλυση.

Τέλος, όλα τα χαρακτηριστικά και οι μηχανισμοί προστασίας που περιλαμβάνονται στη σειρά Avira 2015 μπορούν να παραμετροποιηθούν μέσα από το Avira Online Essentials, μια πλατφόρμα διαχείρισης που επιτρέπει στον χρήστη να θωρακίσει τον υπολογιστή, το tablet και το κινητό του τηλέφωνο από ένα και μόνο σημείο.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.