Νεα σειρα laser εκτυπωτων Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία τεσσάρων νέων σειρών monolaser εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων, με πλαίσιο αναφοράς την ενίσχυση της παραγωγικότητας και τον περιορισμό λειτουργικών δαπανών των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Τα νέα εκτυπωτικά μηχανήματα της σειράς Xpress M28x5/26×5 λειτουργούν με επεξεργαστή 600MHz Cortex A5 και διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα μνήμης για ταχύτητες εκτύπωσης που φτάνουν μέχρι και 28 σελίδες το λεπτό (PPM).

Με τη χρήση του EasyEcoDriver, η σειρά M28x5/26×5 δίνει τη δυνατότητα χρήσης επιλεγμένων ρυθμίσεων για καλύτερη διαχείριση των εξόδων εκτύπωσης. Για παράδειγμα, μέσω της καρτέλας του EcoDriver, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ρυθμίσεις για να αποφύγουν την εκτύπωση περιττών κειμένων ή εικόνων και έτσι να κάνουν οικονομία τόσο σε μελάνια όσο και σε χαρτί. Επίσης, με το πλήκτρο One Touch Eco, οι εκτυπωτές έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν διαφορετικές σελίδες σε μία, εξοικονομώντας χρόνο, χαρτί και toner. Με αυτό τον τρόπο, η σειρά Xpress M28x5/26×5 απαιτεί λιγότερες αντικαταστάσεις στο toner και έτσι μειώνει το συνολικό κόστος χρήσης του εκτυπωτή.

Τα μηχανήματα της σειράς Xpress M28x5/26×5 συνδέονται επίσης πολύ εύκολα με συσκευές όπως smartphones, notebooks, tablets και Η/Υ ενώ οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν, να σκανάρουν και να στείλουν φαξ από οποιαδήποτε mobile συσκευή έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Samsung Mobile Print.

Η νέα σειρά της Samsung, και ειδικά σε ό, τι αφορά τα πολυμηχανήματα, έρχεται να προστεθεί σε μια αγορά η οποία αποτελεί µια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση για το κανάλι των συνεργατών.