14 C
Athens
16/04/2021
Biztech

Νέα προϊόντα της EMC επιταχύνουν το μετασχηματισμό του IT

Η EMC ολοκλήρωσε τη μετάδοση ενός 24ωρου, ζωντανού προγράμματος σε ολόκληρο τον κόσμο, με στόχο να ανακοινώσει ορισμένα νέα προϊόντα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες της να αποκτήσουν την ταχύτητα που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσουν στο μετασχηματισμό του ΙΤ τους. Οι ανακοινώσεις αφορούν, μεταξύ άλλων, επαναστατικές βελτιώσεις στην τεχνολογία των EMC VNX, των συστημάτων storage της μεσαίας κατηγορίας, νέες δυνατότητες για την αρχιτεκτονική αναφοράς EMC VSPEX, πληροφορίες για την επικείμενη έναρξη γενικής διαθεσιμότητας της νέας Software-Defined πλατφόρμας Storage, EMC ViPR, και τέλος, μια προεπισκόπηση του “Project Nile” – ένα έργο για το οποίο η EMC προσδοκά ότι θα αποτελέσει το πρώτο ολοκληρωμένο commercially-available Web-scale σύστημα αποθήκευσης δεδομένων για κέντρα μηχανογράφησης.

Συνολικά, όλες αυτές οι καινοτομίες δίνουν στους πελάτες και τους συνεργάτες της EMC τα απαραίτητα δομικά υλικά για να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ιδιωτικού, δημόσιου ή υβριδικού Cloud.

Στις ανακοινώσεις περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Η νέα, πολυαναμενόμενη σειρά των συστημάτων unified storage VNX (VNX5200, VNX5400, VNX5600, VNX5800, VNX7600, VNX8000 και VNX-F), η οποία ορίζει εκ νέου την έννοια της οικονομίας στη μεσαία κατηγορία storage. Τα νέα VNX ανεβάζουν τον πήχη όσον αφορά τις επιδόσεις των εφαρμογών, την αποδοτικότητα του storage, την προστασία και τη διαθεσιμότητα των δεδομένων, και την ευκολία χρήσης. Χάρη στο νέο λογισμικό MCx η νέα σειρά VNX απελευθερώνει όλη τη δύναμη της τεχνολογίας flash, επιταχύνοντας μέχρι και 4X τις επιδόσεις. Παράλληλα, η νέα πλατφόρμα προσφέρει μια συμφέρουσα σχέση τιμής/απόδοση, με το κόστος να βρίσκεται στο ένα τρίτο των συστημάτων προηγούμενης γενιάς που προσέφεραν αντίστοιχες επιδόσεις.

Όλες οι αρχιτεκτονικές αναφοράς EMC VSPEX χρησιμοποιούν πλέον τη νέα σειρά VNX — με αποτέλεσμα να προσφέρουν στο ίδιο κόστος 2X αριθμό εικονικών μηχανών, αλλά και μεγαλύτερο φάσμα επιλογών για τη διαχείριση των κρίσιμων workloads. Το VSPEX αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αρχιτεκτονική αναφοράς παγκοσμίως, με 3.600 πωλήσεις σε 3.000 πελάτες και 1.500 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η EMC ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα ViPR Software-Defined Storage αναμένεται εντός του Σεπτεμβρίου να τεθεί σε καθεστώς γενικής διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τα πλάνα της εταιρείας, το ViPR θα περιλαμβάνει και τον ViPR Controller και τα ViPR Object Data Services. Τα ViPR Object Data Services δίνουν στους πελάτες τη δυνατότητα να βλέπουν τα objects σαν να ήταν files, γεγονός που καθιστά την πρόσβαση στα αρχεία πολύ πιο γρήγορη σε σχέση με τα σημερινά μοντέλα αποθήκευσης.

Η EMC αποκάλυψε, επίσης, ορισμένα τεχνολογικά στοιχεία του “Project Nile”, για το οποίο πιστεύει ότι θα γίνει το πρώτο ολοκληρωμένο και εμπορικά διαθέσιμο Web-scale σύστημα storage για κέντρα μηχανογράφησης.

Το νέο λογισμικό EMC XtremSW Cache 2.0 προσφέρει καλύτερο integration με τα EMC arrays, περιλαμβανομένων και των νέων VNX, γεγονός που οδηγεί σε 65% μικρότερο latency. Το προηγμένο αυτό λογισμικό caching εξασφαλίζει εξαιρετικό interoperability με το VMware vCenter, είναι το πρώτο στην αγορά που υποστηρίζει IBM AIX και distributed cache coherency για περιβάλλον Oracle RAC (διαθεσιμότητα: τέταρτο τρίμηνο του 2013), ενώ επίσης προσφέρει καλύτερη υποστήριξη σε flash SSD και PCIe hardware κάθε τύπου (συμπεριλαμβανομένου και του EMC XtremSF server flash hardware).
 

Σχετικά άρθρα

Έργο €200 εκατ. για την Intrasoft International

Channel-Manager

Ενίσχυση της θαλάσσιας ασφάλειας με τη βοήθεια της Space Hellas

Giorgos Athanassiadis

Tech Channel Partner: Διαβάστε στο 7ο τεύχος

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα