9.6 C
Athens
11/04/2021
Biztech

Νέα προϊόντα Lenovo ThinkPad για τον κόσμο της υβριδικής εργασίας

Η Lenovo ανακοίνωσε τα τελευταία μοντέλα της σειράς ThinkPad, συμπεριλαμβανομένων των πλήρως επανασχεδιασμένων μοντέλων X13 και X13 Yoga με οθόνες αναλογίας 16:10, αλλά και των ενημερωμένων σειρών T και L. Ακόμα παρουσίασε τα ανανεωμένα workstations ThinkPad με ευέλικτες επιλογές επεξεργαστή, ξεχωριστά γραφικά και βελτιωμένες οθόνες.

Τα ThinkPad P14s και P15s  προσφέρουν τόσο ισχύ, αλλά και απόλυτη φορητότητα. Με έμφαση στην ενίσχυση της ευελιξίας και της απρόσκοπτης διεκπεραίωσης της εργασίας των επιχειρήσεων, εν μέσω της αυξανόμενης χρήσης του cloud, τα επιλεγμένα μοντέλα ThinkPad ενσωματώνουν καλύτερες επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά γρήγορων WWAN, Intel Wi-Fi 6E, αλλά και συνδεσιμότητα 5G.

Κάμερες web Full HD, βελτιωμένες οθόνες με επιλογές χαμηλού μπλε φωτισμού, Dolby Vision και σύστημα ηχείων Dolby Audio, όλα σχεδιασμένα ώστε να ενισχύσουν την εμπειρία συνεργασίας και να μεγιστοποιήσουν την συγκέντρωση των χρηστών. Τέλος, η νέα premium οθόνη ThinkVision P40w-20 είναι η πρώτη στον κόσμο Thunderbolt 4 επαγγελματική οθόνη και προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία για τον χρήστη που δουλεύει στο γραφείο, αφού διαθέτει πολλαπλές θύρες και βελτιωμένη λειτουργικότητα.

Τα νέα ThinkPad laptops προσφέρουν στον χρήστη την δυνατότητα να επιλέξει την πιο κατάλληλη διαμόρφωση για τις ανάγκες του. Τα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε μαύρο ή γκρίζο χρώμα με επιλογές που περιλαμβάνουν επεξεργαστές Intel Core vPro 11ης γενιάς ή τους τελευταίους AMD Ryzen 5000 Series Mobile Processors. Οι φορητοί σταθμοί εργασίας ThinkPad P14s μπορούν επίσης να διαμορφωθούν με γραφικά AMD Radeon ή NVIDIA, ανάλογα με το μοντέλο. Οι φορητοί υπολογιστές βελτιώνουν επίσης τις εμπειρίες ComputerVision Experience (CVx) με επιλογές ασφάλειας όπως το πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων Match-on-Chip, το οποίο σε ορισμένα μοντέλα είναι ενσωματωμένο στο κουμπί λειτουργίας, για ευκολία χρήσης. Μια ακόμη λειτουργία ασφάλειας είναι ο αισθητήρας ανίχνευσης ανθρώπινης παρουσίας των μοντέλων Intel, λειτουργία που προσφέρει ανέπαφο login  – μέσω της αναγνώρισης προσώπου των Windows Hello. Αυτές οι βελτιώσεις προστίθενται στις υπάρχουσες δυνατότητες ασφάλειας του ThinkShield για την προστασία των χρηστών.

Η αυξανόμενη πολυπλοκότητα του σύγχρονου περιβάλλοντος της πληροφορικής και η αποδιοργανωτική μετάβαση στη συνεργασία μέσω cloud, σημαίνει ότι οι χρήστες αναζητούν ομαλή πρόσβαση σε τεχνολογικές λύσεις που συνδυάζουν hardware, software και υπηρεσίες. Για παράδειγμα, οι φορητοί υπολογιστές ThinkPad διαθέτουν λογισμικό Lenovo Commercial Vantage και μια προσαρμοσμένη λύση Device as a Service (DaaS) που διευκολύνουν τις αγορές, την διαμόρφωση του ψηφιακού εξοπλισμού και την ασφαλή ενεργοποίησή τους από τον τελικό χρήστη. Αυτός ο συνδυασμός μειώνει το συνολικό κόστος, βελτιώνει την παραγωγικότητα και επιτρέπει ευέλικτες επιχειρηματικές λειτουργίες.

Ακόμη, προσθέτοντας το Lenovo Premier Support, οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται οτι έχουν τον έλεγχο του χώρου εργασίας τους, καθώς καθίστανται περισσότερο αυτόνομοι.

Η νέα οθόνη που βελτιώνει την παραγωγικότητα

Το ThinkVision P40w διαθέτει διαγώνιο 39,7 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 21:9 και διευρυμένη ανάλυση 5120 x 2160 WUHD που προσφέρει ευκρίνεια στις λεπτομέρειες. Η οθόνη περιλαμβάνει Natural Low Blue Light τεχνολογία, με πιστοποίηση TÜV Rheinland Eyesafe για την μείωση της κόπωσης των ματιών από τις μπλε ακτίνες υψηλής ενέργειας, διατηρώντας παράλληλα την ακρίβεια στην απόδοση του χρώματος και της εικόνας συνολικά. Η οθόνη σύνδεσης USB-C διαθέτει έως και 12 θύρες, συμπεριλαμβανομένων δύο θυρών Thunderbolt 4 για δεδομένα, βίντεο και network passthrough, καθώς και φόρτιση έως και 100W με τεχνολογία Smart Power.

H ThinkVision P40w-20 είναι η πρώτη οθόνη Thunderbolt 4 παγκοσμίως με την δυνατότητα Intel AMT, η οποία επιτρέπει μια σταθερή και ασφαλή σύνδεση, διευκολύνοντας την εξ αποστάσεως χρήση  και την διατήρηση της σύνδεσης συσκευών. Επιπλέον, η P40w-20 περιλαμβάνει  πατενταρισμένες τεχνολογίες που ενισχύουν την εμπειρία του τελικού χρήστη: το eKVM, το οποίο δίνει στον χρήστη άμεση πρόσβαση σε δύο πηγές υπολογιστή με το πάτημα ενός κουμπιού και το True Split, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθήσει και τις δύο αυτές πηγές ταυτόχρονα μέσω του Picture-by-Picture, αλλά και να επιλέξει ποια πηγή θα μοιραστεί σε μια οθόνη τηλεδιάσκεψης για παράδειγμα.

Σχετικά άρθρα

Facebook: με το βλέμμα στη διαφημιστική πίτα

Kitriniaris

Προτάσεις All-in-One από τη Dell για την ελληνική αγορά

Kitriniaris

Edge computing με την αρωγή της Schneider Electric

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα