Νεα μελη στον ΣΕΚΕΕ

Στις 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η 4η τακτική απολογιστική γενική συνέλευση του ΣΕΚΕΕ, ο σύνδεσμος των επιχειρήσεων που δημιουργούν εφαρμογές και υπηρεσίες στις κινητές συσκευές, στον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας InnovAthens. Από τα μέλη του ΔΣ και τον γενικό διευθυντή Γιάννη Κ. Γιανναράκη, έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε 4 σημαντικά σημεία της πορείας του ΣΕΚΕΕ:

• Στη συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Mobile World Congress 2014 στη Βαρκελώνη με εθνικό περίπτερο.
• Στην ανάπτυξη των δράσεων του Hellenic Mobile Cluster, του συνεργατικού σχηματισμού των επιχειρήσεων, ερευνητικών και άλλων φορέων του κλάδου.
• Στις κοινές δράσεις υπό τον τίτλο Σynergies, που πραγματοποιούνται από κοινού με άλλες ενώσεις καινοτομικών επιχειρήσεων.
• Στη διοργάνωση workshops και ενημερωτικών συναντήσεων με θέματα που απασχολούν τα μέλη και στα οποία συμμετέχει το ευρύτερο οικοσύστημα της καινοτομίας.

Προσαρμόζοντας τις δραστηριότητες των μελών του στη διεθνή αγορά, ο ΣΕΚΕΕ αποφάσισε να δημιουργήσει θεματικές επιτροπές ανά περιοχή δραστηριοτήτων των μελών του (υγεία, ηλεκτρονικές συναλλαγές, μεταφορές κλπ) που θα στελεχωθούν από εξειδικευμένα στελέχη από τις εταιρείες-μέλη και στις οποίες καλούνται να συμμετέχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι φορείς του ευρύτερου οικοσυστήματος.

Επίσης στη γενική συνέλευση επικυρώθηκε η ένταξη 8 νέων μελών στον σύνδεσμο. Τα νέα μέλη του 2014 είναι οι εταιρείες Softone και Upcom (τακτικά μέλη) Accusonus, Econais, Jupitee, Pinnatta, Sboing και Softweb (συνδεδεμένοι φορείς).

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.