Νεα λυση Instant Document Management απο την EMC

H EMC παρουσίασε ορισμένες βελτιώσεις στη σουίτα διαχείρισης περιεχομένου (ECM) EMC Documentum, οι οποίες εισήγαγαν νέες λειτουργίες. Μεταξύ των λειτουργιών αυτών είναι και η πλατφόρμα επόμενης γενιάς EMC InfoArchive, η οποία αναλαμβάνει την αρχειοθέτηση πληροφοριών που βρίσκονται είτε σε structured, είτε σε unstructured μορφή. Επίσης, η EMC παρουσίασε την έκδοση EMC ApplicationXtender 7.0, μια λύση διαχείρισης εγγράφων, η οποία απευθύνεται σε οργανισμούς μεσαίου μεγέθους και τμήματα μεγάλων επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το ApplicationXtender αξιοποιεί την υπάρχουσα υποδομή ΙΤ ενός οργανισμού προκειμένου να αποθηκεύει, να οργανώνει και διαχειρίζεται οποιονδήποτε, σχεδόν, τύπο business content από οποιοδήποτε σημείο. Πρόκειται για μια άμεση λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης εγγράφων η οποία βοηθά και στην εξοικονόμηση κόστους, καθώς απλοποιεί και οργανώνει καλύτερα τις διαδικασίες συλλογής (capture) και διαχείρισης εγγράφων. Η λύση βασίζεται σε ένα εύχρηστο MS Windows/.NET-optimized σύστημα και προσφέρει στο χρήστη πολλές out-of-the-box λειτουργίες οι οποίες του δίνουν τη δυνατότητα να κτίζει, να τροποποιεί και να τρέχει επιχειρηματικές εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται την υποστήριξη του τμήματος IT.

Όντας πλέον σε θέση να υποστηρίζει το EMC Documentum xPlore full text engine, το  ApplicationXtender προσφέρει τώρα δυνατότητες enterprise-grade μέσα από μια scalable αρχιτεκτονική full-text indexing, η οποία είναι σε θέση να υποστηρίζει ταυτόχρονα πολλαπλά streams προς τον index agent. Έτσι επιτυγχάνεται καλύτερο scalability, αυξάνεται η αποδοτικότητα και γίνεται πιο απλή η χρήση. Όπως το Documentum, έτσι και το ApplicationXtender 7.0 υποστηρίζει τις τελευταίες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων, όπως μεταξύ άλλων τα MS Windows 2012, MS Windows 2012R2, MS Windows 8 και 8.1, ενώ επίσης διαθέτει ενσωματωμένο έναν νέο 64-bit web server, database layer και text indexing.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.