Νεα λυση mass deployment απο την Alfa Vad

H Acronis, εταιρεία τα προϊόντα και οι λύσεις της οποίας διανέμονται στην ελληνική αγορά από την Alfa Vad, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Acronis Snap Deploy 5. Πρόκειται για λύση η οποία κάνει deploy ένα ακριβές image ενός master machine σε πολλαπλά συστήματα ταυτόχρονα μέσω multi-cast, καθιστώντας το ιδανικό για bare-metal εγκαταστάσεις σε servers και PCs.

Κύρια χαρακτηριστικά του Acronis Snap Deploy 5 είναι το δύο φορές γρηγορότερο deployment, η υποστήριξη Windows 8.1/2012 R2, το Windows tablet deployment, το Linux deployment, η υποστήριξη Sysprep, η επιλογή site licensing, η υποστήριξη master images τα οποία έχουν δημιουργηθεί από Acronis Backup/Acronis Back up Advanced και η δυνατότητα deployment σε μικρότερο δίσκο.

Στα οφέλη της λύσης ξεχωρίζουν η βελτίωση της παραγωγικότητας του τμήματος ΙΤ μέσω mass provisioning και machine-specific configuration management καθώς και το ταχύτατο machine re-deployment για ανανέωση ή παραμετροποίηση διαμόρφωσης σε εργαστήρια, R&D , ή δοκιμαστικά περιβάλλοντα.