Νεα laptops με Haswell και αυξημενη αυτονομια απο την Lenovo

Η Lenovo ανακοίνωσε χθες, 3 Σεπετμβρίου,  τις νέες λεπτότερες προσθήκες στο portfolio των ThinkPad. Πρόκειται για τα ThinkPad T440s, T440 και X240 Ultrabook laptops που συνδυάζουν 20% λεπτότερη εμφάνιση και 45% μεγαλύτερα track pads με βελτιωμένη λειτουργικότητα click για την καλύτερη υποστήριξη των Windows 8. Επιπλέον, τα νέα laptops προσφέρουν ολοήμερη διάρκεια ζωής μπαταρίας χάρη στη νέα τεχνολογία Power Bridge

Δουλεύοντας με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και αξιοποιώντας πλήρως τους τελευταίους, 4ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, τα νέα ThinkPad Ultrabooks μπορούν να επιτύχουν μέχρι και 17 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στη νέα τεχνολογία Power Bridge που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν εξωτερικές μπαταρίες χωρίς να κλείνει το PC τους. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό, που διατίθεται στις μπαταρίες ThinkPad 68 (23.5Wh), 68+ (72Wh), και 48Wh, χαρίζει ευελιξία, και μέγιστη διάρκεια και απόδοση μπαταρίας σχεδόν σε κάθε περίσταση, επεκτείνοντας την παραγωγικότητα όλη την ημέρα. Oι εξωτερικές μπαταρίες ThinkPad είναι κοινές μεταξύ των νέων ThinkPad Ultrabooks.

Τα ThinkPad T Series είναι βασικό στοιχείο του επιχειρηματικού χαρτοφυλακίου της Lenovo. Τα δύο μοντέλα προσφέρουν έως και 1 TB αποθήκευσης ή υψηλής ταχύτητας δίσκους (SSD), νέας γενιάς WiFi και προαιρετική τεχνολογία 4G WWAN. Το ThinkPad T440s είναι διαθέσιμο με full HD οθόνη αφής, ενώ το T440 διαθέτει HD+ 14 ιντσών οθόνη με προαιρετική δυνατότητα αφής. Το ThinkPad T440 διατίθεται και με μια προαιρετική ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αντίστοιχα, το ThinkPad X240 είναι ένα ultrabook σχεδιασμένο για απαιτητικές εργασίες, ζυγίζει λιγότερο από τρία κιλά και έχει πάχος μόλις 20,3 χιλιοστά. Διαθέτει μέχρι και 4ης γενιάς Intel Core i7 επεξεργαστές, έως 1 ΤΒ αποθηκευτικό χώρο, 12,5 ιντσών Full HD οθόνη με επιλογή αφής και το υψηλής ακριβείας ThinkPad φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με την δυνατότητα εργασίας “dongle free”.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.