Νεα εθελουσια στην Cosmote

Σε νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με αρκετά ενδιαφέροντα κίνητρα προχωρά η Cosmote, καθώς πριν από λίγο εστάλη εσωτερική ενημέρωση στους εργαζόμενους της εταιρείας όπου ανακοινώνεται ότι ξεκινά ένα μικρής έκτασης πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης με παροχή οικονομικών κινήτρων για τους εργαζόμενους που επιθυμούν να αποχωρήσουν από την εταιρεία για προσωπικούς λόγους. Ως αιτία, η διοίκηση επικαλείται τον ευρύτερο μετασχηματισμό του ομίλου που γίνεται με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 4 έτη εργασίας. Τα προσφερόμενα οικονομικά κίνητρα περιλαμβάνουν, πέραν της νόμιμης αποζημίωσης, 8 μικτούς μισθούς και επιπλέον κίνητρα ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση και τον αριθμό παιδιών του εργαζομένου. Η τελική έγκριση των αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα γίνει βάσει σειράς προτεραιότητας και επιχειρησιακών αναγκών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις σχετικές αιτήσεις από τη Δευτέρα 8 Απριλίου έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου. Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος από την πλευρά της διοίκησης του ομίλου ΟΤΕ όσον αφορά τον αριθμό των αποχωρήσεων.