Νεα εφαρμογη για την εφοδιαστικη αλυσιδα απο την Online Data

Στη δημιουργία μιας καινοτόμου εφαρμογής για τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας με κατεύθυνση την πιστοποίηση ποιότητας υπηρεσιών στη διανομή και συλλογή των εμπορευμάτων και φορτίων, προχώρησε η Online Data. Στόχος η διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου συστήματος σε smartphones και tablets, το Proof of Quality Services (PQS), το οποίο πιστοποιεί την διακίνηση εμπορευμάτων από το αρχή έως την τελική τους παράδοση.

Οι κύριοι άξονες πάνω στους οποίους κινείται η υλοποίηση υπηρεσιών Proof of Quality Services (PQS) της Online Data, είναι οι ακόλουθες:

• Παραλαβή Εμπορευμάτων / Πιστοποίηση Παραλαβής
• Παράδοση Εμπορευμάτων / Πιστοποίηση Παράδοσης
• Ευκολία εντοπισμού θέσης οχήματος
• Pull and Push Notifications προς και από οδηγούς
• Παραλαβή Εμπορευμάτων / Πιστοποίηση Παραλαβής

Με την εφαρμογή της λύσης PQS το λογισμικό χρησιμοποιείται από απλά tablet ενώ ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να φωτογραφήσει τα εμπορεύματα πιστοποιώντας 100% την ποιότητα παραλαβής. Ταυτόχρονα οι φωτογραφίες που λαμβάνονται αποθηκεύονται στο ειδικό portal που λειτουργεί στην εκάστοτε εταιρία και απευθύνεται στους πελάτες της. Ο πελάτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να συνδεθεί και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τις εκφορτώσεις που τον αφορούν εμφανίζοντας τις ληφθείσες φωτογραφίες έχοντας έτσι πλήρη γνώση, ακόμα και σε περίπτωση προβλήματος.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.