Νεα διανομη λυσεων ασφαλειας απο την Alfa Vad

Μία ακόμη διανομή λύσεων ασφάλειας, που προστατεύουν συστήματα και δίκτυα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού αλλά και του δημόσιου τομέα, ανέλαβε η Alfa Vad, προχωρώντας σε συνεργασία με την Damballa.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Alfa Vad, θα διανέμει στο δίκτυο των συνεργατών της σε Ελλάδα και Κύπρο, το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της Damballa, εμπλουτίζοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων λύσεών της γύρω από την ασφάλεια.

Οι λύσεις της Damballa αντί να  εστιάζουν στην ανάλυση των malware, ανιχνεύουν και εμποδίζουν την επικοινωνία μεταξύ μιας “μολυσμένης” συσκευής και ενός απομακρυσμένου κεντρικού υπολογιστή (command and control server), με τον προσδιορισμό των στοιχείων της σε πραγματικό χρόνο και γρήγορο pinpointing των compromised συσκευών. Η λύση κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που σε συνδυασμό με το machine learning μπορεί να ανακαλύψει και να εξουδετερώσει κακόβουλες ενέργειες, αποτρέποντας την κλοπή δεδομένων, ελαχιστοποιώντας την επιχειρησιακή διάσπαση και μειώνοντας τον χρόνο αντίδρασης και αποκατάστασης. H βάση δεδομένων τροφοδοτείται άμεσα από δίκτυο ειδικών αισθητήρων το οποίο εκτείνεται σε Internet Service Providers παγκοσμίως και καλύπτουν συνολικά σχεδόν το 50% του Internet και mobile traffic της Βορείου Αμερικής.