Νεα cloud υπηρεσια απο τη SoftOne

Η SoftOne παρουσίασε την cloud υπηρεσία “myCustomer”, η οποία διατίθεται με τη νέα έκδοση λογισμικού Soft1Open Enterprise και παρέχει αυξημένες δυνατότητες στις επιχειρήσεις για αυτοματοποίηση των διαδικασιών συνεργασίας με τους πελάτες τους.

Με τη νέα υπηρεσία, οι πελάτες μιας επιχείρησης μπορούν να ενημερώνονται άμεσα με e-mail για την έκδοση κάποιου παραστατικού που τους αφορά. Επίσης, μπορούν να αξιοποιούν το ειδικό portal της υπηρεσίας για να προβάλλουν όλα τα παραστατικά που έχουν εκδοθεί, να παρακολουθούν αναλυτικά στοιχεία για τις παραγγελίες τους, να βλέπουν την οικονομική τους καρτέλα, να πληροφορούνται για τα στατιστικά των αγορών τους και να έχουν πρόσβαση στους τελευταίους τιμοκαταλόγους της επιχείρησης.

Στόχος είναι η μείωση του λειτουργικού κόστους και του χρόνου εξυπηρέτησης πελατών, με παράλληλη αναβάθμιση και ισχυροποίηση των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων και των πελατών τους. Η νέα υπηρεσία λειτουργεί από τη SoftOne στο περιβάλλον της cloud πλατφόρμας Microsoft Windows Azure.