Η Microsoft πονταρει στα Windows Phone κοντα στα $200

Νέοι εταίροι και νέες συσκευές σε νέες, χαμηλότερες τιμές θα εμπλουτίσουν το οικοσύστημα των Windows Phone μέχρι το τέλος του έτους, δίνοντας νέα δυναμική στο λειτουργικό της Microsoft. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Nick Parker, υπεύθυνος της Microsoft για τις εταιρικές σχέσεις με κατασκευαστές συσκευών, στο πλαίσιο της έκθεσης Computex που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Ταϊπέι.

Σε σύγκριση με τα σημερινά μοντέλα, τα οποία είναι “τεσσάρια, πεντάρια και εξάρια”, είπε, αναφερόμενος σε τιμές μεταξύ $400 και $699, τα νέα smartphones θα είναι “δυάρια και τριάρια.”

Το στέλεχος της Microsoft δεν προσδιόρισε τους κατασκευαστές που θα φέρουν τα τηλέφωνα στην αγορά, αλλά πιθανόν είναι μεταξύ των εννέα εταιρειών με τις οποίες η Microsoft υπέγραψε πρόγραμμα ανάπτυξης Windows Phone συσκευών νωρίτερα αυτό τον χρόνο. Εκτός από τους υπάρχοντες εταίρους Nokia, Samsung, HTC και Huawei, η Microsoft πρόσθεσε τις Foxconn, Gionee, Lava (Xolo), Lenovo, LG, Longcheer, JSR, Karbonn και η ZTE. Και μπορεί κάποιοι από τους παραπάνω να είναι σχετικά άγνωστοι στις ώριμες αγορές, ωστόσο έχουν σημαντικό μερίδιο αγοράς στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.