Μεγαλωνει η πελατειακη βαση της Nubis

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις εμπιστεύονται τη Nubis, θυγατρική του ομίλου Quest Holdings, αφού σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία περισσότερες από 30 επιχειρήσεις έχουν επιλέξει τις εφαρμογές επιχειρηματικού λογισμικού που προσφέρει, ορισμένες εκ των οποίων έχουν παρουσία και εκτός Ελλάδος. Έτσι, σε έξι μόλις μήνες εμπορικής λειτουργίας, η Nubis έχει πελάτες που εκτός από την Ελλάδα δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και την Τουρκία, με τις εφαρμογές της Nubis να είναι διαθέσιμες στις κατά τόπους γλώσσες και να έχουν προσαρμοστεί στα τοπικά δεδομένα.

H διοίκηση της Nubis, με βάση την έως τώρα αποδοχή των λύσεών της, εκτιμά ότι το 2014  θα υπερβεί τις αρχικές προσδοκίες ξεπερνώντας σε επίπεδο πωλήσεων το €1 εκατομμύριο. Τις πωλήσεις αυτές η Nubis τις θεωρεί αρκετά υψηλές δεδομένου ότι πρόκειται για μία εταιρεία που κινείται στο χώρο των εφαρμογών cloud και αποτελεί νέο “παίκτη” στην αγορά του επιχειρηματικού λογισμικού.

Η ομάδα της Nubis έχει αναπτύξει μία πλατφόρμα που περιλαμβάνει βασικές και ευέλικτες εφαρμογές για επιχειρήσεις (εμπορολογιστικό πακέτο, διαχείριση εγγράφων, CRM κ.ά.) ενώ οι  χρήστες των εφαρμογών, πρακτικά, δεν χρειάζονται να κάνουν καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή ή στην οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν. Η πρόσβαση είναι εφικτή τόσο από προσωπικούς υπολογιστές όσο και από φορητές συσκευές (smartphones, tablets). 

Εξίσου σημαντική είναι  η δυνατότητα που δίνεται στους συνεργάτες  να  αναπτύξουν άμεσα και οικονομικά τις δικές τους εξειδικευμένες λύσεις που απευθύνονται σε κάθετες αγορές. Εν συνεχεία αποκτούν πρόσβαση στο πελατολόγιο της Nubis, καθώς μπορούν μέσω του Nubis Market Place να πουλήσουν τις δικές τους λύσεις.

Τέλος, η εταιρεία αποτιμά ως σημαντικό το γεγονός ότι πελάτες που εμπιστεύτηκαν τις λύσεις της προέρχονται σχεδόν από το σύνολο των κλάδων αιχμής της οικονομίας, όπως ανακοίνωσε σχετικά.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.