Με λυσεις για επαγγελματιες η Epson στη Photovision

Με λύσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες των επαγγελματιών η Epson έδωσε δυναμικό παρόν στη Photovision 2015 που διεξήχθη από 20 έως 23 Μαρτίου.
Στην κορυφή των παρουσιάσεων βρέθηκε το SureLab D7 Studio, το νέο αυτοεξυπηρετούμενο drylab που ενσωματώνει την κεφαλή εκτύπωσης MicroPiezo της Epson, σχεδιασμένο για φωτογραφεία, photo booths και επαγγελματίες που επιθυμούν την εύκολη και γρήγορη εκτύπωση σε ποικιλία μέσων.

Το χαρτοφυλάκιο των προιόντων φωτογραφικής εκτύπωσης της εταιρείας συμπλήρωσαν οι SureLab SL-D3000 και SureLab SL-D700, ειδικά σχεδιασμένοι για φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, μήκους έως ένα μέτρο, με τεχνολογία inkjet. Διαθέτουν κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo και τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας μαζί με αυθεντικό μελάνι Epson για καθαρά, ζωντανά αποτελέσματα.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Epson, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον νέο εκτυπωτή μεγάλου φορμά, SC-T5200 MFP, αλλά και την σειρά εκτυπωτών δοκιμίων Stylus Pro. Οι Stylus Pro 4900, Stylus Pro 9900 και Stylus Pro 7890, σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις απαιτήσεις για τις αγορές της εμπορικής φωτογραφίας και των έργων τέχνης, ωστόσο αποτελούν κατάλληλη επιλογή για την αγορά δημιουργίας δοκιμίων και οπτικού ελέγχου, καθώς αποδίδουν ρεαλιστικά αντίτυπα σε μεγάλη ταχύτητα έως και 40 τ.μ./ώρα.

Από την  άλλη, οι εκτυπωτές SureColor SC-F2000 και SureColor SC-F6000 διευκολύνουν την εκτύπωση σε ποικιλία υλικών, όπως υφάσματα, πλακάκια και άλλα υλικά, χάρη στην ευελιξία και ποιότητα που προσφέρει η τεχνολογία PrecisionCore της Epson.

Τέλος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τους εκτυπωτές ενσωματωμένων δοχείων μελάνης ITS, L800, L850 και L1800 που διευκολύνουν τις φωτογραφικές εκτυπώσεις, με πολύ χαμηλό κόστος, αλλά και να ενημερωθούν για το υψηλής ποιότητας scanner V850.