Λυση της HP για την L’Oreal

Το HP 3PAR StoreServ 7200 storage εμπιστεύθηκε η L’Oreal Hellas, για την αντικατάσταση του κεντρικού storage της εταιρείας και με σκοπό να προσφέρει καλύτερες και αξιόπιστες ΙΤ υπηρεσίες στους εργαζομένους της. Την υλοποίηση της λύσης ανέλαβε η Pronet, συνεργάτης της HP.

To πολύ υψηλό availability της λύσης (99.999%), το επιπέδου enterprise functionality και οι οικονομίες κλίμακος που θα επωφεληθεί η L’Oreal από το Thin Provisioning, ήταν οι κυριότεροι λόγοι που οδήγησαν στην επιλογή της HP. Με αυτή τη λύση, η L’Oreal θα καταφέρει να αυξήσει την απόδοση και το uptime των εφαρμογών της, το user experience των σταθερών και mobile χρηστών της, να ελαχιστοποιήσει το footprint στο data center της και να μειώσει συνολικά το κόστος αποθήκευσης μέσω του Thin Guarantee προγράμματος της ΗΡ.

To HP 3PAR storage αντικατέστησε το HP EVA P6300 storage σύστημα που διέθετε το data center της L’Oreal. Με τη βοήθεια των εξειδικευμένων μηχανικών της HP, τα δεδομένα μεταφέρθηκαν από το ένα σύστημα στο άλλο με τη χρήση των Import εργαλείων των δύο storages με minimum disruption σε Windows hosts και zero downtime στην ESX farm.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.