Λυση φορητης εκτυπωσης απο την Epson

Τη διάθεση ενός νέου, φορητού θερμικού εκτυπωτή αποδείξεων για σημεία πώλησης ανακοίνωσε η Epson, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τη σειρά λύσεων φορητής εκτύπωσης. Ο TM-P80 προσφέρει σημαντική αυτονομία χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και τις λειτουργίες εξοικονόμησης χαρτιού, ενώ έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί εύκολα σε ένα μεγάλο εύρος απαιτητικών περιβαλλόντων, όπως οι χώροι λιανικής πώλησης, εστίασης, παροχής υπηρεσιών στο χώρο του πελάτη και υγείας.

Η συσκευή διατίθεται είτε με δυνατότητα διασύνδεσης Bluetooth, είτε Wi-Fi και αξιοποιεί τη λειτουργία εκτύπωσης ePOS της Epson, η οποία παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκτυπώνουν αποδείξεις, εισιτήρια και κουπόνια πρακτικά από οπουδήποτε, απευθείας από φορητές συσκευές. Αυτό καθίσταται εφικτό με τη χρήση οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης στο web που υποστηρίζει HTML5, χωρίς να απαιτούνται υπολογιστές, διακομιστές ή προγράμματα οδήγησης ενώ η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε ήδη υπάρχοντα πληροφοριακά συστήματα.

Σημαντικό χαρακτηριστικό του TM-P80 είναι η λειτουργία μείωσης χαρτιού που ελαχιστοποιεί αυτόματα τα περιθώρια και το μήκος των αποδείξεων κατά 23%, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Τέλος, η προαιρετική μονάδα φόρτισης παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης έως και τεσσάρων μπαταριών ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας, έτσι, τον απαραίτητο λειτουργικό συνδυασμό φορητότητας και αυτονομίας.