Λυση ERP απο την Altec

Το πληροφοριακό σύστημα Atlantis ERP της Altec Software επέλεξε μία από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρίες εμπορίας ειδών υγιεινής, για την κάλυψη των μηχανογραφικών της αναγκών. Ο λόγος για την Μπακατσέλου Δ. Υιοί Α.Ε.

Η προμήθεια του Atlantis ERP καθώς και οι υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης, επικοινωνίας και ανάπτυξης ειδικών εφαρμογών, υλοποιήθηκαν από την Ορόσημο   Πληροφορική, εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Altec Software με  παρουσία  σε  Θεσσαλονίκη, Αθήνα  και Βουκουρέστι, που έχει υλοποιήσει  πολλά  και  μεγάλα  projects  με  το  Atlantis ERP τόσο στην  Ελλάδα  όσο και  σε  πολλές  χώρες  του  εξωτερικού.

Στο  συγκεκριμένο  έργο ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην πλήρη και αποτελεσματική διαχείριση των εταιρικών πόρων, στη αυτοματοποιημένη επικοινωνία των καταστημάτων με τα κεντρικά γραφεία, στο σχεδιασμό εμπορικών και προωθητικών πολιτικών, στον αποτελεσματικό προγραμματισμό παραλαβών – παραδόσεων, στην πλήρη οικονομική και  στατιστική  πληροφόρηση της διοίκησης της εταιρίας, καθώς και στην εφαρμογή ολοκληρωμένης χρηματοοικονομικής πολιτικής.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.