Λυση διαχειρισης εγγραφων απο την Epson

Με μια σειρά σαρωτών υψηλής ταχύτητας και μικρού μεγέθους με τροφοδότη φύλλων, η Epson δίνει ώθηση στην παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα των συστημάτων διαχείρισης εγγράφων.

Τα μοντέλα GT-S55, GT-S55N, GT-S85 και GT-S85N έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν ακόμη και στα πιο σύνθετα περιβάλλοντα IT. Μετατρέπουν με ταχύτητα και αξιοπιστία πολυσέλιδα έγγραφα A4 από έντυπη μορφή σε ηλεκτρονικά αρχεία. Tα μοντέλα αυτά ταιριάζουν στις απαιτήσεις μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων καθώς και απαιτητικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των χρηματοοικονομικών, της κρατικής διοίκησης και των υπηρεσιών υγείας.

Όλοι οι σαρωτές της σειράς είναι εξοπλισμένοι με την εφαρμογή Epson Event Manager που παρέχει εύκολη ενσωμάτωση σχεδόν σε κάθε σύστημα διαχείρισης εγγράφων. Επιταχύνει τη ροή εργασιών χάρη στις 10 προσαρμόσιμες εντολές “εργασίας σάρωσης σε” με το πάτημα ενός κουμπιού, όπως “σάρωση σε email”, “σάρωση σε κοινόχρηστο φάκελο” κλπ. Η ολοκληρωμένη συλλογή προγραμμάτων λογισμικού (συμπεριλαμβανομένου του Document Capture Pro) διασφαλίζει ότι οι σύνθετες εργασίες, όπως η οργάνωση εγγράφων και αναφορών, η μετατροπή των στοιχείων των επαγγελματικών καρτών σε βάση δεδομένων καθώς και η βελτίωση του κειμένου, μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς κόπο, βελτιώνοντας την αποδοχή του στον χώρο εργασίας καθώς εξαλείφεται η ανάγκη εκπαίδευσης.

Πέραν των συνηθισμένων λειτουργικών συστημάτων Windows και Mac, οι νέοι σαρωτές της Epson προσφέρουν επίσης υποστήριξη για Windows Server OS και Citrix με σκοπό την εύκολη ενσωμάτωσή τους σε σύνθετα συστήματα IT.