Λυσεις της IBM απο την Predicta

Δύο νέες λύσεις EMM (Enterprise Marketing Management) της ΙΒΜ θα λανσάρει στην ελληνική αγορά η PREDICTA , ως επίσημος IBM Business Partner. Πρόκειται για τις λύσεις IBM Tealeaf και IBM Digital Analytics (πρώην Coremetrics Web Analytics), οι οποίες προσφέρουν προστιθέμενη αξία στις προσπάθειες των marketers για Customer Experience Management & Digital Marketing Optimization.

Οι νέες λύσεις στοχεύουν αφενός στην εξασφάλιση καλύτερης διαχείρισης και μεγιστοποίησης της απόδοσης, αφετέρου στη διεύρυνση των δυνατοτήτων ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Η χρήση των δύο αυτών εργαλείων αποσκοπεί στην εδραίωση της digital παρουσίας της επιχείρησης ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας καλύτερη επίβλεψη και βέλτιστη απόδοση των digital marketing ενεργειών.

Η παρουσίαση των νέων προϊόντων στις επιχειρήσεις  που δραστηριοποιούνται σε τομείς Digital Marketing θα γίνει σε ειδική εκδήλωση με τίτλο “Welcome to the next level of Digital Marketing”,  η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 12 Μαρτίου και ώρα 14.30 στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.