7.2 C
Athens
16/01/2021
Biztech

Kyocera TASKalfa5053ci: Καταλαβαίνει τις ανάγκες σας

Εάν αυτό που επιθυμείτε είναι εντυπωσιακή ταχύτητα, ευελιξία και υψηλής ποιότητας έγχρωμη εκτύπωση σε ένα «πακέτο», τότε η νέα πολυλειτουργική συσκευή TASKalfa5053ci  είναι αυτό που χρειάζεστε. Θα εκτοξεύσει την παραγωγικότητά σας αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το workflow παράγοντας έγχρωμες σελίδες με ταχύτητα 50 ppm.


Το Kyocera TASKalfa5053ci ανήκει στη νέα σειρά συσκευών A3 της Kyocera που περιλαμβάνει τις έγχρωμες TASKalfa 2553ci, TASKalfa 3253ci, TASKalfa 4053ci, TASKalfa 5053ci και 6053ci και τις μονόχρωμες TASKalfa 5003i και TASKalfa 6003i, τα ταχύτερα μοντέλα των οποίων μπορούν να φτάσουν έως τις 60 σελίδες το λεπτό!

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ταχύτητα εκτύπωσης 50 έγχρωμων σελίδων Α4 το λεπτό (στο Α3 η ταχύτητα ανέρχεται σε 25 ppm) και εκτός από την ταχύτητα, προσφέρει ευελιξία και εκτύπωση υψηλής ποιότητας σε μία συσκευή. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν περιλαμβάνεται η ανάλυση εκτύπωσης 1.200dpi, η έγχρωμη οθόνη αφής 9″, ,,<η δυνατότητα επιλογής σκληρού δίσκου 320GB, καθώς και τα 4GB RAM & 8GB SSD που του επιτρέπουν να ανταπεξέρχεται στις βαριές εργασίες.

Στα παραπάνω προσθέστε τη δυνατότητα σάρωσης διπλής όψης με ταχύτητα 180/180 ipm A4 σε μαύρο και χρώμα, καθιστώντας το μια ιδανική συσκευή για κάθε απαιτητικό εργασιακό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει εκτύπωση και σάρωση Banner καθώς και επιλογή Inner Finisher, ενώ παράλληλα διαθέτει ημιαυτόματο κλείσιμο κασέτας χαρτιού για ευκολότερη χρήση.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του να αναφέρουμε ότι διαθέτει σύνδεση Gigabit Ethernet, το Wi-Fi όμως είναι προαιρετικό, όπως επίσης και το fax module, ενώ οι ενσωματωμένοι τροφοδότες χαρτιού δέχονται 2×500 φύλλα. Πρόκειται για μια συσκευή που επεκτείνεται καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Δέχεται πλήθος αξεσουάρ όπως πρόσθετους τροφοδότες, μονάδα συρραφής, Card Authentication Kit για πρόσθετη ασφάλεια, Scan extension Kit για σάρωση εγγράφων με ενσωμάτωση OCR και πολλά άλλα που εκτοξεύουν την παραγωγικότητα στα ύψη.

Εκτύπωση με απόλυτη ασφάλεια

Το print security γίνεται όλο και πιο απαραίτητο από τις επιχειρήσεις οι οποίες αντιλαμβάνονται ότι πλέον οι εκτυπωτικές συσκευές μπορούν να αποτελέσουν σημείο εισόδου malware και επιθέσεων που μπορούν να πλήξουν ολόκληρο το δίκτυο με ολέθριες συνέπειες. Η Kyocera λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της το θέμα του print security, ενσωματώνοντας στις συσκευές της την πιο πρόσφατη τεχνολογία προστασίας τόσο των δεδομένων, όσο των συσκευών και κατ’ επέκταση του δικτύου της επιχείρησης. Έτσι, το Kyocera TASKalfa5053ci, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς είναι ασφαλέστερα από ποτέ αποκλείοντας την πιθανότητα επιθέσεων και υποκλοπής δεδομένων.

Το ενσωματωμένο Trusted Platform Module εξαλείφει την πιθανότητα διείσδυσης κακόβουλου λογισμικού και άλλων επιθέσεων στο εταιρικό δίκτυο και κατ’ επέκταση στα endpoints των χρηστών. Η λειτουργία Secure Boot, εμποδίζει την εκτέλεση μη εξουσιοδοτημένου firmware, ενώ η ενσωματωμένη λειτουργία κρυπτογράφησης και οι τακτικοί έλεγχοι ακεραιότητας, προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών.

Συνδυάζοντας όπως συσκευές με το λογισμικό ελέγχου ταυτότητας KYOCERA Net Manager και MyQ, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω τα μέτρα προστασίας προσωπικών δεδομένων, ικανοποιώντας κανονισμούς όπως ο GDPR. Επιπροσθέτως, η ασφάλεια και η απόδοση των συσκευών μπορούν να παρακολουθούνται συνεχώς και να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως μέσω των KYOCERA Device Manager και KYOCERA Fleet Services, που διατίθενται είτε on premises, είτε στο cloud.

Κορυφαία λειτουργικότητα

Ο Kyocera TASKalfa5053ci διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 10,1 ιντσών, αυξάνοντας την χρηστικότητα και δίνοντας άμεση πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών διαχείρισης εγγράφων απευθείας από τον εκτυπωτή. Η λειτουργικότητα και η αποτελεσματικότητα ενισχύεται ακόμα πιο πολύ χάρη στην ενσωμάτωση αισθητήρα εγγύτητας (human detection sensor), ο οποίος επιτρέπει στις συσκευές να ενεργοποιούνται αυτόματα από την κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας, όταν κάποιος χρήστης πλησιάζει. Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι δεν χάνουν πλέον χρόνο περιμένοντας τις συσκευές να εκτυπώσουν τα έγγραφά τους.

Με τις προηγμένες λειτουργίας σάρωσης ο Kyocera TASKalfa5053ci μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου KYOCERA Capture Manager, η εντυπωσιακή ταχύτητα σάρωσης έως και 180 ipm, η ενσωμάτωση OCR, αλλά και οι λειτουργίες scan to e-mail/FTP/SMB/USB/box κ.λπ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις για να δημιουργήσουν μια προηγμένη πλατφόρμα διαχείρισης εγγράφων.

Ο Kyocera TASKalfa5053ci συμπληρώνεται με ένα ευρύ φάσμα λύσεων λογισμικού από την KCR Printing, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να εργάζονται με πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Πρόκειται για end to end λύσεις που μειώνουν τα λειτουργικά κόστη, αυξάνουν την παραγωγικότητα, διαθέτουν κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τα κρίσιμα δεδομένα υποστηρίζοντας παράλληλα όλες τις τεχνολογίες για mobile και cloud printing.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Είδος: Έγχρωμος πολυλειτουργικός laser Α3
Ανάλυση εκτύπωσης: 1.200 x 1.200 dpi
Ταχύτητα εκτύπωσης: 50ppm A4, 25ppm A3 (έγχρωμη & ασπρόμαυρη)
Ταχύτητα σάρωσης: 180ipm
Ανάλυση σάρωσης/αντιγραφής: 600 x 600 dpi
Χρόνος εκτύπωσης πρώτης σελίδας: 3,7/4,8 sec (μονόχρωμη/έγχρωμη)
Οθόνη: Έγχρωμη αφής 9 ιντσών με έξυπνο UI
Συνδέσεις: 4× USB Host, Gigabit Ethernet, USB 2.0 (Hi-Speed), slots για εσωτερικό print server, fax, SD Card
Duplex: Ναι
Mobile printing: KYOCERA Mobile Print app (iOS & Android), AirPrint, Mopria, Wi-Fi Direct, Google cloud print
Λειτουργίες σάρωσης: Scan-to-email, Scan-to-FTP, Scan-to-SMB 3.0, Scan-to-USB Host, Network TWAIN, WIA, WSD scan
Διαστάσεις: 602 x 665 x 790 mm
Βάρος: 95 kg


Κατασκευαστής: Kyocera Document Solutions
Διάθεση: KCR Printing, 213-0993900
Προτεινόμενη τιμή λιανικής: € 4.800 + ΦΠΑ

Σχετικά άρθρα

Wind-Forthnet: Οι όποιες εξελίξεις θα έρθουν στο μέλλον

Kitriniaris

MWC 2013: ο νέος κινητός ορίζοντας

Kitriniaris

Lenovo: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του x86 server business της IBM

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα