17 C
Athens
26/02/2021
Biztech

KYOCERA TASKAlfa 508ci: Επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς

Το TASKalfa 508ci είναι ένα πανίσχυρο Α4 έγχρωμο πολυμηχάνημα ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτει προηγμένες λειτουργίες προστασίας όπως η ασφαλής εκκίνηση, δυνατότητα κρυπτογράφησης δεδομένων, TPM, ενώ προσφέρει πολλές επιλογές φινιρίσματος επαγγελματικού επιπέδου που επεκτείνουν τις δυνατότητές του ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

 


 

50 σελίδες το λεπτό, 1200×1200 dpi ανάλυση, ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας και επιλογές φινιρίσματος επαγγελματικού επιπέδου είναι μερικά από τα προηγμένα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου Α4 έγχρωμου πολυμηχανήματος το οποίο έχει σχεδιαστεί για τη σύγχρονη επιχείρηση που θέλει μια πολυσυσκευή όχι απλώς για να εκτυπώνει και να σαρώνει, αλλά για να παίζει κεντρικό ρόλο στις καθημερινές της δραστηριότητες.

Αυτό μεταξύ άλλων σημαίνει αυξημένη παραγωγικότητα και ο KYOCERA TASKalfa 508ci καλύπτει και με το παραπάνω κάθε απαίτηση. Η εκτύπωση απευθείας από το smartphone μέσω NFC, η σάρωση διπλής όψης με ένα πέρασμα και μάλιστα με ταχύτητα 120 σελίδων το λεπτό, η επιλογή μέγιστης χωρητικότητας 3.100 σελίδων για workflows μεγάλου όγκου και η υποστήριξη mobile εκτύπωση και σάρωση μέσω KYOCERA Mobile Print, Apple AirPrint, Google Cloud Print και Mopria εκτοξεύουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων στα ύψη.

 

Πέρα από τις εκτυπώσεις

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις δεν θέλουν μια εκτυπωτική συσκευή που να τους καθυστερεί. Με γνώμονα αυτό ακριβώς, ο KYOCERA TASKalfa 508ci έχει σχεδιαστεί για να εξελίσσεται όσο η επιχείρηση αναπτύσσεται επιλέγοντας τις δυνατότητες που χρειάζονται κάθε φορά. Η ταχύτατη εκτύπωση και τα εκπληκτικά χρώματα είναι μόνο η αρχή. Η συγκεκριμένη σειρά μηχανών διαθέτει έξυπνες λειτουργίες όπως ανίχνευση πολλαπλής τροφοδοσίας χαρτιού διαφορετικών μεγεθών και μέσων, ή ο εντοπισμός συρραπτικών που βοηθούν στην αποφυγή προβλημάτων πριν ακόμη συμβούν, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και μείωση χειροκίνητης επέμβασης από τους χρήστες.

 

Ο συγκεκριμένος πολυλειτουργικός εκτυπωτής πηγαίνει πέρα από την εκτύπωση και τη σάρωση, με επεκτάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιχείρησης σε οποιοδήποτε στάδιο. Μια σειρά επιλογών χειρισμού χαρτιού και φινιρίσματος εξοικονομούν χώρο και χρόνου. Από τον μικρό εσωτερικό finisher 300 φύλλων μέχρι τον επαγγελματικό που είναι σε θέση να συρράπτει και να τρυπά έως 3.200 φύλλα. Δεν είναι όμως μόνο αυτά, καθώς η επιχείρηση μπορεί να προσθέσει μέχρι και αριθμητικό πληκτρολόγιο ή 5 bin mailbox.

 

 

Μια που αναφερθήκαμε στο πρόσθετο πληκτρολόγιο να πούμε ότι ο KYOCERA TASKalfa 508ci διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών με εύχρηστο περιβάλλον που μοιάζει με tablet (με shortcuts, λειτουργίες κύλισης, ολίσθησης, drag and drop και pinch to zoom μεταξύ άλλων) και διευκολύνει στις ρυθμίσεις και την εκτέλεση των business apps. Το χαρτοφυλάκιο των επιχειρηματικών εφαρμογών της Kyocera επιτρέπει στις ομάδες να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την παραγωγικότητά τους. Για παράδειγμα το KYOCERA Net Manager επιτρέπει την ασφαλή εκτύπωση και αντιγραφή με δυνατότητα λογιστικής καταγραφής των εξόδων που σχετίζονται με την εκτύπωση, ενώ η λειτουργία Print & Follow επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν με ασφάλεια σε οποιονδήποτε εκτυπωτή διαχειρίζεται το KYOCERA Net Manager.

Οι Kyocera Business Apps υποστηρίζονται από το HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions), μια πλατφόρμα λογισμικού που έχει αναπτυχθεί από την Kyocera και επεκτείνει τις βασικές δυνατότητες του MFP με απλές λειτουργίες οθόνης αφής που καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες του workflow.

 


 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Είδος: Έγχρωμος πολυλειτουργικός laser A4

Ανάλυση εκτύπωσης: 1.200 x 1.200 dpi

Ταχύτητα εκτύπωσης: 50ppm A4

Ταχύτητα εκτύπωσης duplex: 50ppm A4

Ανάλυση σάρωσης/αντιγραφής: 600 x 600 dpi

Χρόνος εκτύπωσης πρώτης σελίδας: 5,4/6,4  sec (μονόχρωμη/έγχρωμη)

Οθόνη: Έγχρωμη αφής 7 ιντσών με έξυπνο UI

Συνδέσεις: 3 × USB Host, Gigabit Ethernet (10BaseT/100BaseTX/1000BaseT, IPv6, IPv4, IPSec, 802.3az), USB 2.0 (Hi-Speed), 2 eKUIO slots για εσωτερικό print server, fax, SD Card, NFC tag

Χωρητικότητα χαρτιού: τροφοδότης πολλαπλών χρήσεων 100 φύλλων, γενικός τροφοδότης 500 φύλλων, μέγιστη χωρητικότητα με προαιρετικό τροφοδότη 3.100 φύλλα A4

Mobile printing: KYOCERA Mobile Print app (iOS & Android), AirPrint, Mopria, Wi-Fi Direct, Google cloud print

Λειτουργίες σάρωσης: Scan-to-email, Scan-to-FTP, Scan-to-SMB 3.0, Scan-to-USB Host, Network TWAIN, WIA, WSD scan

Διαστάσεις: 550 mm × 508 mm × 612.8 mm

Βάρος: 49,3 kg

 

Κατασκευαστής: Kyocera Document Solutions,

Διάθεση: KCR Printing, 213-0993900

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: € 2.599

Σχετικά άρθρα

Νέα εγκατάσταση IP τηλεφωνίας από την Cosmos Business Systems

Τα νέα Omen by HP είναι εδώ!

Eφαρμογή της Globo για την αγορά ενέργειας

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα