1.8 C
Athens
18/01/2021
Biztech

Kyocera EcosysP2040dn: Οικονομικός & αξιόπιστος για κάθε γραφείο

Σε μια αγορά που κατακλύζεται από μηχανήματα MFP, οι απλοί εκτυπωτές έχουν κι αυτοί τη χρησιμότητά τους. Μια μικρή εταιρεία ή ένα οικιακό γραφείο δεν χρειάζεται απαραίτητα μια πολυλειτουργική συσκευή, ή αυτό που επιθυμεί είναι ένα δεύτερο μηχάνημα που θα αναλάβει τις καθημερινές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, ταχύτατα, ποιοτικά χωρίς να διαμαρτύρεται. Το Kyocera EcosysP2040dn διαθέτει αποδεδειγμένη αξιοπιστία και πολύ χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, αποτελώντας μια ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση.

 


 

Η σειρά Ecosys της Kyocera αποτελείται από κορυφαίας ποιότητας, αξιόπιστους δικτυακούς Laser εκτυπωτές γραφείου για μικρούς και μεγάλους όγκους εκτύπωσης που χαρακτηρίζονται από οικολογικό χαρακτήρα και χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Οι μηχανές Ecosys ενσωματώνουν την τεχνολογία cartridge-free η οποία χρησιμοποιεί ένα ανθεκτικό τύμπανο και δοχείο γραφίτη υψηλής απόδοσης που προσφέρει εκτύπωση χιλιάδων σελίδων με χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας και ελάχιστες παρεμβάσεις από το χρήστη.

 

Όποιος αναζητά έναν γρήγορο, αξιόπιστο και ευέλικτο ασπρόμαυρο εκτυπωτή γραφείου A4 η απάντηση είναι ο Kyocera Ecosys P2040dn. Η μικρή αυτή συσκευή απευθύνεται σε όλους όσοι απαιτούν ποιότητα, αξιοπιστία, οικονομία σε ένα μικρό «πακέτο» που χωρά να παντού χωρίς να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο από το γραφείο. Ο εκτυπωτής έχει διάσταση 375mm x 393mm x 272mm και βάρος μόλις 14 κιλά και μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη της σύγχρονης επιχείρησης.

Διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες που θα βελτιώσουν το workflow όπως σύνδεση δικτύου, ενσωματωμένη λειτουργία duplex για εκτυπώσεις διπλής όψης, ελάχιστο χρόνο εκτύπωσης πρώτης σελίδας και ονομαστική ταχύτητα 40 σελίδων το λεπτό.

Πρόκειται για μια συσκευή με πολύ χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, χάρη στην βελτιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση και τα υποσυστήματα με μεγάλη διάρκεια ζωής. Όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Kyocera έτσι και ο Ecosys P2040dn είναι ένα αξιόπιστο μηχάνημα, ώστε να μπορεί κανείς να παραμένει παραγωγικός ανά πάσα στιγμή χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις.

 

Εύχρηστο και αξιόπιστο

Η εγκατάσταση του Ecosys P2040dn αποδεικνύεται παιχνιδάκι. Συνδέεται απευθείας στο ενσύρματο δίκτυο της εταιρείας (διαθέτει ενσωματωμένο Gigabit Ethernet controller) ή σε κάποιον υπολογιστή μέσω του συνοδευτικού καλωδίου USB που υπάρχει στη συσκευασία. Οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται μέσω του εύχρηστου panel που περιλαμβάνει φωτιζόμενη οθόνη LCD και σε λίγα λεπτά η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση. Ο εκτυπωτής προσφέρει ποιοτικές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις σε μέγιστη ανάλυση 1200 x 1200 dpi.

Η συγκεκριμένη συσκευή εκτυπώνει την πρώτη σελίδα σε επτά δευτερόλεπτα, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα σε κείμενο ή γραφικά, ενώ όλοι οι εκτυπωτές της Kyocera είναι σχεδιασμένοι ούτως ώστε να προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα στο πιο οικονομικό κόστος. Έτσι, το κόστος ανά σελίδα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι εξαιρετικά χαμηλό, χωρίς όμως συμβιβασμούς σε ότι αφορά την ποιότητα, καλύπτοντας όλες τις καθημερινές ανάγκες σε εταιρικό περιβάλλον.

Ο εκτυπωτής λειτουργεί τόσο σε PC όσο και σε Mac, ενώ διαθέτει επεξεργαστή 800MHz και 256MB RAM για να εξασφαλίζει ότι οι εργασίες εκτύπωσης διεκπεραιώνονται απρόσκοπτα χωρίς διακοπές.

Σε ότι αφορά τη χωρητικότητα, ο Ecosys P2040dn δέχεται 250 φύλλα Α4 στον βασικό τροφοδότη και άλλα 100 στον δευτερεύον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τροφοδότης του Ecosys P2040dn είναι ειδικά σχεδιασμένος για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση ενώ η χωρητικότητά του μπορεί να επεκταθεί έως 850 φύλλα εγκαθιστώντας πρόσθετους τροφοδότες στο κάτω μέρος.

Ο συγκεκριμένος εκτυπωτής είναι προσβάσιμος εντός δικτύου μέσω του Command Center RX. Πρόκειται για ένα web περιβάλλον μέσω του οποίου ο διαχειριστής μπορεί να προβάλλει την κατάσταση του εκτυπωτή και να τον διαχειρίζεται απομακρυσμένα.

 

Συμπεράσματα

Σε αυτή την κατηγορία συσκευών, το παν είναι η αξιοπιστία. Επειδή πρόκειται για συσκευές που θα αναλάβουν να εκτυπώνουν τον βασικό όγκο των καθημερινών εκτυπώσεων ενός γραφείου, αυτό που αναζητούν όλες οι επιχειρήσεις είναι ποιότητα, αξιοπιστία και χαμηλό κόστος. Κανένας δεν θέλει μια συσκευή που να χρειάζεται συνεχώς toner, να παθαίνει paper jams ή να απαιτεί τακτικά επισκευή. Αν και πολλοί θυσιάζουν το ένα χαρακτηριστικό για χάρη των υπολοίπων, η Kyocera είναι από τους ελάχιστους κατασκευαστές που εγγυάται και τα τρία ταυτόχρονα, προσφέροντάς συσκευές με μηδενικές βλάβες που απλά κάνουν ό,τι υπόσχονται και το κάνουν καλά.

 


 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνολογία: Kyocera Ecosys Laser

Μέγιστη ταχύτητα: 40 ppm (A4)

Μέγιστη ανάλυση: 1200 dpi

Χρόνος προθέρμανσης: 15 sec

Εκτύπωση πρώτης σελίδας: 6,4 sec

Τροφοδότης: 100 φύλλα Α4 + 250 φύλλα Α4

Εκτύπωση διπλής όψης: Ναι

Συνδέσεις: USB 2.0

Δίκτυο: 10BaseT/100BaseTX/1000BaseT

 

Κατασκευαστής: Kyocera Document Solutions

Διάθεση: KCR Printing, 213-0993900

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: € 299

 

Σχετικά άρθρα

Στα σκαριά έργο της Globo σε μεγάλη παγκόσμια τράπεζα

Channel-Manager

realme: Στο top 5 πωλήσεων smartphones στην Ελλάδα το 2020

Giorgos Athanassiadis

«Σάρωσε» η Canon στα βραβεία BLI

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα