11.2 C
Athens
28/02/2021
Biztech

Kyocera Ecosys M3860idnf: Για απαιτητικά workflows

Μεγάλος όγκος εκτυπώσεων, ταχύτητα, ποιότητα, σύγχρονα χαρακτηριστικά και όλα αυτά με χαμηλό κόστος χρήσης; Μήπως ζητάτε πολλά; Κι όμως το ECOSYS M3860idnf της Kyocera έρχεται να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση μικρών ή μεγάλων ομάδων εργασίας.


 

Η συγκεκριμένη πολυλειτουργική συσκευή χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας, ευκολία χρήσης, μεγάλη ταχύτητα εκτύπωσης και σάρωσης, προηγμένα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά και μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Το Kyocera ECOSYS M3860idnf είναι μία 4-σε1 ασπρόμαυρη Α4 συσκευή (εκτύπωση/αντιγραφή/σάρωση/fax) η οποία ενσωματώνει λειτουργίες διπλής όψης τόσο στην εκτύπωση, όσο και στη σάρωση και την αντιγραφή. Η ανάλυση εκτύπωσης είναι 1200×1200 dpi και η ανάλυση σάρωσης/αντιγραφής 600×600 dpi. Εκτυπώνει 60 σελίδες το λεπτό σε μία πλευρά, ενώ το «σκορ» στο duplex printing ανέρχεται σε 43 σελίδες το λεπτό όπως επίσης και η αντιγραφή.

Στη διαχείριση του χαρτιού παίρνει άριστα, διαθέτοντας συνολική χωρητικότητα 2.600 φύλλων Α4 με έναν τροφοδότη πολλαπλής χρήστης 100 σελίδων που μπορεί να διαχειριστεί μια πληθώρα μέσων εκτύπωσης, μια μονάδα duplex, έναν τροφοδότη για σάρωση διπλής όψης χωρητικότητα 100 φύλλων, ενώ ο ενσωματωμένος finisher σας λύνει τα χέρια με λειτουργία αυτόματης συρραφής 50 φύλλων.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το Kyocera ECOSYS M3860idnf δέχεται διάφορα toners υψηλής και υπερυψηλής χωρητικότητας όπως το TK-3200 το οποίο επαρκεί για 40.000 σελίδες Α4.

 

 

Με οθόνη που θυμίζει tablet

Το panel του Kyocera Ecosys M3860idnf είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Στο κέντρο δεσπόζει η μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών με λειτουργίες που θυμίζουν tablet, με μεγάλα και κατανοητά εικονίδια, λειτουργία swipe κ.λπ, εκτέλεση apps, ενώ αριστερά και δεξιά βρίσκονται όλα τα βασικά κουμπιά λειτουργιών συμπεριλαμβανομένου του αριθμητικού πληκτρολογίου. Η αρχική οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να εμφανίζει τις λειτουργίες που θέλετε.

 

Πλατφόρμα Kyocera HyPAS

Χάρη στη μεγάλη του οθόνη, το Kyocera ECOSYS M3860idnf υποστηρίζει ιδανικά την πλατφόρμα HyPAS (Hybrid Platform For Advanced Solutions). Πρόκειται για μια πλατφόρμα με business apps οι οποίες τρέχουν απευθείας στον εκτυπωτή και επεκτείνουν τις δυνατότητές του με λειτουργίες που βελτιστοποιούν οποιοδήποτε workflow. Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, τα έγγραφα μετατρέπονται σε αποτελεσματική ροή ψηφιακών εργασιών, βοηθώντας την επιχείρηση να έχει τον απόλυτο έλεγχο επάνω στις διαδικασίες και φυσικά το κόστος. Τα apps περιλαμβάνουν από λύσεις για λήψη και διανομή εγγράφων και επικοινωνία με το cloud, μέχρι προηγμένες διαδικασίες διαχείρισης εγγράφων και συσκευών.

 

ECOSYS: Για γραφείο πιο βιώσιμο και αποδοτικό

Οι λύσεις της Kyocera πάντα είχαν το περιβάλλον τις επιπτώσεις στο περιβάλλον στις προτεραιότητές τους, αλλά η σειρά ECOSYS δίνει μεγαλύτερη σημασία στην έννοια της βιωσιμότητας από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά. Η σειρά ECOSYS οδήγησε ουσιαστικά σε έναν πολύ πιο βιώσιμο τρόπο εκτύπωσης, επιτρέποντας παράλληλα στις εταιρείες να μειώσουν το κόστος εκτύπωσης.

Άλλωστε το «ECOSYS» προκύπτει από τις λέξεις ECOnomy, ECOlogy και SYStem. Οι συσκευές κατασκευάζονται με αξιόπιστα και εξαιρετικά ανθεκτικά εσωτερικά εξαρτήματα μακράς διάρκειας ζωής, οικονομικού κόστος λειτουργίας, παράγοντας σημαντικά λιγότερα απόβλητα κατά τη διάρκεια της ζωής τους, καταναλώνοντας παράλληλα την ελάχιστη δυνατή ενέργεια.

Τα παραπάνω πραγματοποιούνται χωρίς απολύτως κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Αντίθετα, οι συσκευές της Kyocera είναι γνωστές και πολυβραβευμένες για τις επιδόσεις τους.

 


 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Είδος: Ασπρόμαυρος πολυλειτουργικός laser A4

Ανάλυση εκτύπωσης: 1.200 x 1.200 dpi

Ανάλυση σάρωσης: 600, 400, 300, 200 dpi

Ταχύτητα εκτύπωσης: 60ppm

Ταχύτητα εκτύπωσης duplex: 43ppm

Ταχύτητα αντιγραφής duplex: 43ppm

Ταχύτητα σάρωσης: 60 ipm (300 dpi, A4, b/w) – 40 ipm (300 dpi, A4 colour), 120 ipm (300 dpi, A4, b/w, duplex), 80 ipm (300 dpi, A4 colour, duplex)

Χρόνος εκτύπωσης πρώτης σελίδας: 25 δευτερόλεπτα

Χωρητικότητα τροφοδότη: 2.600 Α4 (μέγιστη)

Κατανάλωση ενέργειας: 773W εκτύπωση, 798W αντιγραφή, 23W σε low power mode, 24W σε reay mode, 0,5W σε sleep-mode

 

Κατασκευαστής: Kyocera Document Solutions,

Διάθεση: KCR Printing, 213-0993900

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: € 2.790,32

Σχετικά άρθρα

Νέα έκδοση του B.M.S. Desigo από την Siemens

Kitriniaris

Νέα σειρά έγχρωμων NFC laser εκτυπωτών και MFPs από τη Samsung

Kitriniaris

“Φρέσκο” Tech Channel Partner, τεύχος 33

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα