Τo κυρτο smartphone της LG διαθεσιμο και στην Ελλαδα (εντος τριμηνου)

Σε πάνω από 20 ευρωπαϊκές χώρες θα διαθέσει σταδιακά από τον επόμενο μήνα η LG το G Flex, το πρώτο κυρτό smartphone της εταιρείας, το οποίο σύμφωνα με παρατηρητές της mobile αγοράς αποτελέι προάγγελο των εύκαμπτων smartphones.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κορεατικής εταιρείας, το LG G Flex ξεκινώντας από τον επόμενο μήνα και μέσα στο πρώτο τρίμηνο του χρόνου θα βρεθεί στις προθήκες των καταστημάτων της Ευρώπης, σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Σουηδία,  Αυστρία αλλά και στη Ελλάδα. Μέχρι σήμερα, η συσκευή ήταν διαθέσιμη μόνο στην Ασία (Κορέα, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη) ενώ νωρίτερα αυτό το μήνα, κατά τη διάρκεια της CES, ανακοινώθηκε πως θα ξεκινήσει η διάθεσή του και στις ΗΠΑ από τα τρία μεγαλύτερα δίκτυα της χώρας, AT&T, Sprint και T-Mobile.

Η LG δείχνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η αγορά των smartphones παραμένει πολύ ψηλά στις επιχειρηματικές της προτεραιότητες και θέλει να καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις τεχνολογικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη αγορά. Η επιλογή αυτή της έχει “βγει” ως τώρα, καθώς παρά το γεγονός ότι η “συμπατριώτισσά” Samsung είναι ο ηγέτης στα Android smartphones, η LG καταφέρνει να σημειώνει πολύ καλές πωλήσεις την ίδια στιγμή που άλλοι, μεγάλοι κατασκευαστές δυσκολεύονται σε αυτό το άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.